Aktywne Wpisy
oficjalniemartwa +74
Czemu młodzi ludzie teraz są tacy zamuleni?
Serio, pracuje z takimi 18-20+ lvl i ruszają się wolniej niż moja babcia. Zero życiowego wigoru i od miesiaca trzeba im pokazywac kazda rzecz palcem i powtarzać 10 razy co maja robić, jakby codziennie dopiero zaczynali prace w tym miejscu. W dodatku mowią niewyraźnie.
Już nie wspomnę o podejściu do czasu pracy, mają na 8:00, to oznacza dla nich, że o 8 wysiadają na przystanku pod robotą xD
Nie jestem zwolennikiem z--------u i januszeksów, a przymus pracy celem utrzymania funkcji życiowych, to najgorsze co ludzie zgotowali sobie na wzajem, ale nie dziwie się, że pracodawcy narzekają na zetki. A c--j, możecie mnie wyzywać od boomerów, ale mówię czego doświadczam.
Serio, pracuje z takimi 18-20+ lvl i ruszają się wolniej niż moja babcia. Zero życiowego wigoru i od miesiaca trzeba im pokazywac kazda rzecz palcem i powtarzać 10 razy co maja robić, jakby codziennie dopiero zaczynali prace w tym miejscu. W dodatku mowią niewyraźnie.
Już nie wspomnę o podejściu do czasu pracy, mają na 8:00, to oznacza dla nich, że o 8 wysiadają na przystanku pod robotą xD
Nie jestem zwolennikiem z--------u i januszeksów, a przymus pracy celem utrzymania funkcji życiowych, to najgorsze co ludzie zgotowali sobie na wzajem, ale nie dziwie się, że pracodawcy narzekają na zetki. A c--j, możecie mnie wyzywać od boomerów, ale mówię czego doświadczam.
wonsisko +1
co mogę dobrego jutro kupić do jedzenia, żeby pobudzić apetyt
słucham państwa
słucham państwa
Anglia
Artur Boruc (AFC Bournemouth) - mecz z Watfordem spędził na ławce.
Mateusz Klich (Leeds United FC) - w meczu z Brentfordem w rozgrywkach Championship zagrał 62 minuty. Urodzony w Tarnowie pomocnik został zmieniony przez 27-letniego Adama Forshawa. Wynik: 1:1.
Paweł Wszołek (Queens Park Rangers FC) - 61 minut w meczu Championship z Derby. 26-letni pomocnik wszedł na boisko w 30 minucie za wychowanka Evertonu - Jake'a Bidwella. Wynik: 1:1.
Kamil Grosicki (Hull City AFC) - 11 minut w meczu z Sheffiel Utd w rozgrywkach Championship. Wychowanek Pogoni Szczecin wszedł za Jakcsona Irvine;a, który rok temu przeszedł z Burton Albion. Wynik: porażka 0:1.
Bartosz Białkowski (Ipswich Town FC) - mecz ze Swansea bramkarz spędził na ławce.
Paweł Olkowski (Bolton Wanderers FC) - 90 minut w przegranym 0:1 meczu z Blackburn.
Krystian Bielik (Charlton Athletic FC) - mecz z Coventry a League One spędził na ławce.
Maksymilian Stryjek (Eastleigh FC) - 90 minut bramkarza w wygranym 2:1 meczu z Braintree w rozgrywkach Vanarama National League.
Bułgaria
Daniel Kajzer (Botew Płowdiw) - 90 minut w bramce na meczu z Dunavem Ruse. Od ponad 5 miesięcy nie odpuścił ani minuty gry.
Chiny
Adrian Mierzejewski (Changchun Yatai) - 90 minut w zremisowanym 3:3 meczu z Tianjinem Teda. Jego drużyna zajmuje 10 miejsce w tabeli, a on nie opuścił ani jednego meczu od przyjścia do chińskiego klubu.
Chorwacja
Łukasz Zwoliński (HNK Gorica) - 90 minut i gol w wygranym 2:1 meczu z Rijeką.
Krystian Nowak (NK Slaven Belupo) - 90 minut w wygranym 3:1 meczu z Istrą 1961.
Francja
Rafał Kurzawa (Amiens SC) - mecz ligowy z Dijon spędził na ławce.
Holandia
Filip Bednarek (sc Heerenveen) - bramkarz siedział na ławce w meczu z Graafschap.
Łotwa
Kamil Biliński (Riga FC) - 85 minut i gol strzelony drużynie Metta/LU. Był zawodnik Dinama Bukareszt został zmieniony przez 24-letniego Ivana Enina.
Niemcy
Łukasz Piszczek (Borussia Dortmund) - na ławce w meczu z Augsburgiem.
Marcin Kamiński (Fortuna Dusseldorf) - 90 minut w przegranym 0:2 meczu z Schalke.
Robert Lewandowski (Bayern Monachium) - 90 minut w przegranym 0:3 meczu z Moenchengladbach.
Jarosław Lindner (Sportfreunde Lotte) - cały mecz z Braunschweig spędził na ławce.
Martin Kobylański (Preussen Munster) - 76 minut w meczu 3. ligi z Unterchaching. Pomocnik, urodzony w Berlinie został zastąpiony przez wychowanka SV Sudkirchen, Cyrila Akono. Wynik: remis 1:1.
Włochy
Łukasz Skorupski (Bologna FC) - 90 minut w przegranym 0:2 meczu z Cagliari.
Łukasz Teodorczyk (Udinese Calcio) - 16 minut w meczu z Juventusem. Zawodnik, który w tym roku przeszedł z Anderlechtu, zmienił urodzonego w Pribramie Antonina Baraka. Wynik: porażka 0:2.
Wojciech Szczęsny (Juventus FC) - 90 minut na bramce w meczu z Udinese.
#pilkanozna