Aktywne Wpisy
xena_x +2
Oglądałam kanał kobiety ok. 35 lat, ma doktorat, byla dyrektorką w korporacji, prowadzi kanał na yt o tym że rzuciła korporację i nie pracuje, nie musi bo zarobiła tyle że ma wszystko, a gdyby chciała wrócić to przyjęliby ją z pocałowaniem ręki. Jest bogata, zadbana, z charakteru nie jest stereotypową korpo bitch, wydaje mi się że ma dystans do siebie, potrafi się z siebie śmiać, mówi bardziej z sensem niż te 20-letnie
Kogo wolałbyś?
- Bogata dyrektorka w korporacji, 35 lat 47.3% (176)
- Julia, studentka turystyki i rekreacji, 20 lat 52.7% (196)
toitakniemaznaczenia +194
mam dziś urodziny
#frenpill
#frenpill
Na jednym z blogów wyczytałem, że nawilżacze piankowe do niczego się nie nadają. Prawda to?
#cygara #wykopsmokersclub
Ja większość trzymam w folii żeby nie uszkodzić cygara. Wyciągam na ogół na tydzień przed paleniem. culebry z przyczyn oczywistych w folii nie trzymam, siedzi luzem. Kubany są bez folii btw.
@zolwixx Czemu wyciągasz tydzień przed paleniem? Wolisz jak cygaro trochę "przeschnie" przed paleniem?
@saper152: nie nie, z humiego nie! z folii jedynie :D
No właśnie miałem napisać, że trochę się nie zrozumieliśmy ( ͡° ͜ʖ ͡°). Ostatecznie ja też trzymam bez folii. W weekend poddam próbie legendę kubańskich cygar (podobno przesadzoną). ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Prawdę mówiąc, część cygar przechowuję w celofanie, a część na golasa. Zamawiając 4 sztuki danego cygara, potrafię połowę wyjąć z folijki i połowę zostawić w kondomie. Przechowując w celofanie, zachowujesz indywidualny charakter cygara, nie przesiąka ono zapachami z humidora, do tego łatwo kontrolować stopień wysezonowania batona - puścił olejki, zabarwił celofan, znaczy ma się bardzo dobrze i może po nie sięgnąć. Ponieważ ta folijka jest oddychająca, nie ma możliwości, by