Aktywne Wpisy
Iudex +432
I'm out. Wrzuciłem wczoraj zdjęcie pięknej kamienicy we #wroclaw, której mur pobazgrano sprayem i post został skasowany przez moderację. Mam wrażenie, że ktoś tu nawet nie rozumie własnego regulaminu. Napisałem co sądzę o takich ludziach, a post poleciał ponieważ zdaniem moderacji jest to "atak personalny".
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
maxciekpl +748
Od Arsena : Tu Arsen. Jak wszyscy wiedzą... Nie dawno wyszedłem, usłyszałem coś co jest nie prawdą, nagadałem na nieświadomce o Kamilu i jego rodzinie... Zbeszcześciłem jego dobre imię... Przepraszam za wszystko jego rodzinę i chce żeby wiedzieli, że bardzo ich szanuję i poważam... Nie chcę żeby moje relacje z nim i jego rodziną się zepsuły... Zachowałem się nie honorowo i nie właściwie. Bardzo ich za to przepraszam i obiecuję, że to się nigdy więcej nie powtórzy. Z poważaniem ;) ... Arsen Talib Kabaciński
#danielmagical