Aktywne Wpisy
restofme +351
Napisałem ten komentarz pod znaleziskiem 44-latek spędził niemal dobę na SOR-ze. Był po udarze i trafił na laryngologię.
Ktoś zasugerował że dobrze go tu wrzucić.
To ja coś z życia. Historia taka jak tu. Udar SOR itp. Długo będzie ale mam nadzieję że coś wniosę.
Jak się ogarnąłem to przez moment pisałem coś na Mirko
Chce Wam opowiedzieć swoją historię trochę terapeutycznie a trochę Wam ku przestrodze.
Nie chce pisać o szpitalach,
Ktoś zasugerował że dobrze go tu wrzucić.
To ja coś z życia. Historia taka jak tu. Udar SOR itp. Długo będzie ale mam nadzieję że coś wniosę.
Jak się ogarnąłem to przez moment pisałem coś na Mirko
Chce Wam opowiedzieć swoją historię trochę terapeutycznie a trochę Wam ku przestrodze.
Nie chce pisać o szpitalach,
Mam poważny problem i nie mogę przez to spać
Skoro większość kobiet nie ma tego mitycznego punktu G i samo wejście bolca nic nie znaczy, to po co tyle kobiet uprawia przygodny seks?
Przecież najlepiej chyba mieć coś z tego aktu a randomowy koleś na imprezie będzie miał wywalone w księżniczkę i najlepiej mieć stałego partnera który będzie o to dbał i znał nasze ciało. O co więc chodzi z tym, że
Skoro większość kobiet nie ma tego mitycznego punktu G i samo wejście bolca nic nie znaczy, to po co tyle kobiet uprawia przygodny seks?
Przecież najlepiej chyba mieć coś z tego aktu a randomowy koleś na imprezie będzie miał wywalone w księżniczkę i najlepiej mieć stałego partnera który będzie o to dbał i znał nasze ciało. O co więc chodzi z tym, że
Park został otwarty w 1914 roku, niestety po śmierci fundatora, bogatego masona, który zbił fortunę na emigracji park podupadł, dzieła zniszczenia dopełniła wojna. Później przez 50 lat niszczał sobie w zapomnieniu. Dziś można się tam poczuć jak Indiana Jones. Oprócz vloga w powiązanych artykuł praktyczny Park Pasatiempo.
Przy okazji:
Mam jeszcze WOLNE MIEJSCA w HOSTELU na WYKOPPARTY #wykopparty #wy? Ktoś kto jest spoko wybiera się i chciałby się dołączyć?
Po wiadomościach od części z Was zdecydowałem się, że zmienię częstotliwość wołania. Wcześniej chciałem ograniczać się do wołania raz w tygodniu, ale niektórzy pisali mi że przez to umknęły im fajne materiały. Teraz będę wołał kiedy uznam, że materiał jest tego warty, będę też starał się zachować kolejność chronologiczną. Dziękuje, że jesteście ze mną, doceniacie, wykopujecie i komentujecie publikowane przeze mnie materiały, które zawsze staram się aby były jak najlepsze i jak najciekawsze.
Wołam zainteresowanych, którzy wyrazili chęć wołania. Jeśli ktoś chciałby dopisać się do listy, proszę o zostawienie plusa przy przeznaczonym do tego komentarzu pod niniejszym wpisem. Jeśli chcesz abym przestał Cię wołać to proszę zaplusuj odpowiedni komentarz.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia!
PS Przypominam, o możliwości śledzenia mojego tagu #roadtripbus gdzie publikuje różne rzeczy z obecnej podróży :)
Treść została ukryta...