Aktywne Wpisy

iErdo +508
No więc skiepściłem xD Czemu? Bo jestem głupi. Generalnie ładnie to sobie wymyśliłem, ale nie wziąłem pod uwagę wody za Zimorodkiem, i to co w wizjerze wyglądało fajnie, na kompie wyglądało okropnie, odbicia wody wzmacniają efekt aberracji chromatycznej i dziwnego rozszczepiania światła, więc Zimorodek był w złym stanie. ALE żeby dowieźć, to postarałem się coś z niego wykrzesać, musiałem zasymulować inne tło. Ogólnie normalnie bym nie edytował tego zdjęcia i je wyrzucił.
źródło: zimoroderk
Pobierz
placebo_ +238
ciekawostka: internetowy sklep Cejrowskiego jest zamknięty w niedziele xDD #cejrowski #bekazkatoli
źródło: temp_file7573608224575181849
Pobierz

Moim zdaniem zjeżdżając w tę ulicę (dwa pasy) jadąc zewnętrznym pasem mogę zająć dowolny, czyli jadę tak jak żółta, ale tyle osób tam jeździ tak jak czerwona strzałka (Toruń, rondo między Bema a Fałata - https://goo.gl/maps/CAJBEtgUu762 ). Oczywiście tak ze dwa razy w miesiącu kolizja, ostatnio nawet wracałem taksówką, złotówa oczywiście pojechał w wersji czerwonej, ja go pytam, czy aby na pewno tak można, a On do mnie, że jeszcze ma pierwszeństwo!
#jedzbezpiecznie #samochody #prawo #polskiedrogi #torun #mistrzpainta
źródło: comment_rmY8EQSwTQylywTAul0d5WYcPlPYOtxV.jpg
Pobierz@qjava: Jeżeli nie ma strzałek to nie może tak jechać.
Nie ma też pierwszeństwa. (art 22 Pord)