Aktywne Wpisy
Adamfabiarz +46
No w końcu proces detailingu zakończony po ponad pół roku od rozpoczęcia. Robione było na 4 raty, bo inaczej musiałbym auto zostawić na 2 tygodnie, a nie mogę sobie na tyle czasu pozwolić bez auta. Koszt całkowity po rabacie: 12,5k zł. I weszło:
- folia ppf 10-letnia na 95% zewnętrze auta (pozostałe 5% to klamki, tylnie światła, relingi dachowe) w tym ściągnięcie napisów i ponowne nałożenie, tak więc folia jest także pod
- folia ppf 10-letnia na 95% zewnętrze auta (pozostałe 5% to klamki, tylnie światła, relingi dachowe) w tym ściągnięcie napisów i ponowne nałożenie, tak więc folia jest także pod
farbowanylisek +387
Amerykańska kultura dawania napiwku to największy rak cywilizacji zachodniej #ameryka
Nietypowe #rozdajo Osoba, która wygra będzie mogła wybrać Dom Dziecka który w tym roku zaopatrzę w nowiutkie choinki na święta i troszkę skromnych upominków pod nie. Będzie to mogła być również inna placówka, ale to dzieciakom chcę trochę ten czas jakkolwiek mogę umilić, więc niech to będzie coś zbliżonego. Sam wylosowany również dostanie choinkę jeśli będzie chciał, lub może ją przekazać w dowolne miejsce.
Jeśli to jakkolwiek wypali, to do świąt zrobimy tego więcej. A i oczywiście pragnę zaznaczyć, że to wylosowana osoba będzie oficjalnie darczyńcą, a nie ja. Także może się spodziewać podziękowań i uśmiechu dzieci - tego dotyczy to #rozdajo A pulę będę zwiększał za każdym razem, jeśli dacie ciekawe pomysły, żeby nie było to tylko losowanie, ale też coś interesującego i kreatywnego.
@Saragaya: zupełnie bez potrzeby ;)
Nawet to smieszne nie jest ( ಠ_ಠ)
Komentarz usunięty przez autora
@oiio: no ale co mamy wybrać? Podaj alternatywę do Twojego pomysłu, bo tu nie ma co wybierać...