Wpis z mikrobloga

#nivona #ekspress #kawa #biuro Mireczki, macie doświadczenia z ekspresami NIVONA? pare lat temu mieliśmy w biurze Nivone i była masakra z nią w końcu po paru wizytach w serwisie wylądowała w koszu, szukam jakiegoś fajnego ekspresu , białego i z rurką do mleka n i trafiłem na tą nivona-caferomatica-778 co ciekawe pod filmikiem jest opinia klienta potwierdzająca moje dawne doświadczenia :) ale moze to tylko taki niefart i jestem uprzedzony..
K.....1 - #nivona #ekspress #kawa #biuro Mireczki, macie doświadczenia z ekspresami N...

źródło: comment_jrOGSVLulKsPNDbOpWqUUSWDxSDD7Cdz.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kopytko1: Mam model 788 i nic złego się z nim nie dzieje. Wybrałem Nivone właśnie dzięki opiniom w necie, które miała raczej pochlebne w porównaniu do Krupsów czy innych Saeco. Niby dopiero dwa lata temu kupiłem, więc ciężko coś więcej o awaryjności powiedzieć.
  • Odpowiedz
@Kopytko1: wydaje mi się że to ten model ma moja mame (wygląda identycznie, tylko że czarny). Ma go już chyba z 4 czy 5 lat i nigdy nie narzekała. Generalnie robi 2 kawy dziennie (dla siebie i taty), ale na spędach rodzinnych leci i 15 sztuk, daje radę na miękko.
  • Odpowiedz