Wpis z mikrobloga

Macie swojego Krzysia Misia: stara kazała mi posprzątać pawlacza i #!$%@?ć niepotrzebne rzeczy. stary blender, głośniki, jakaś złączka do tłumika, stare pułapki na myszy to wiadomo wysłałem do konona i dzwonię zapytać czy doszło czy zadowolony a ten z mordą na mnie, że część nie pasuje do lublina! blender zepsuty! że jak mogłem wysłać bez "ostrożnie" i w ogóle jakieś sapy całą rozmowę XDDD
#kononowicz #patostreamy
  • 20
@10_swierzych_jaj: ostatnio jak major dostał to ani nie nagrał filmiku a jak zadzwoniłem to nawet nie wiedział czy dostał czy nie, nie potrafił odpowiedzieć xD a druga sprawa, że były głośniki w tym więc jest szansa że przyspiesza lajty konona
@wloskiolgierd:
Ta kamera jest dosc nowa. @OiPsycho ja widzial, wiec moze powie cos wiecej.
A wysylanie pasozytom paczek pelnych smieci juz nie ma sensu.
Na pewno takich paczek (a i zapewne przesylek z gownem), przychodzi do nich ciagle sporo.
Jednak sa wystarczajaco cwani (a moze jakis Dominiczek lub Rafalek zasrany im tak doradzil) aby nie pokazywac tego na filmach. Zupelnie, jak wtedy, kiedy przestali filmowac nera, bo powodowalo to za kazdym
@Docent_nauk: naturalnie nawinalem o głośnikach, że markowe i w ogóle drogie i żeby pod żadnym pozorem nie sprzedawał bo w sumie to prawda. Część mówiłem mu, że dedykowana pod Lublina tak jak zalecił technik z polmozbytu, nie moja wina ze nie pasuje. A blender działał, całkiem możliwe że paczka swoje przeżyła bo np Krzysiek wcześniej zalazl za skórę kurierowi.
@wloskiolgierd:
Pewnie byl #!$%@?, bo w srodku nie bylo $, ale na 99.99% niczego z niej nie wyrzucil. Pamietasz paczke z dziurawym basenem (a moze to byl materac?). Konon tez gadal ze byly w niej same smieci i mial #!$%@? wszystko do hoboka, a pare dni potem juz chlodzil sie wiatrakiem z niej i planowal wymiane go (w lombardzie hehe) na nowszy i mniejszy model
@wloskiolgierd:
W czasach, gdy komenty na yt to bylo czyste zloto (i dobre zrodlo info, bo pisali tam ludzie, ktorzy naprawde znali Konona i starosielce- i nie mowie tu o pseudoznawcach typu #!$%@? albo Pawlak zza Plotu) bywaly tam opisy polowania na $ z paczek i listow przez absolutnie wszystkich zainteresowanych- Meksyka, Pasozyta , Konona, okolicznych meneli i nawet lokalna dzieciarnie.
Bemben z Majorem otwierali przesylki na wyscigi , Meksyk czail