Myślałem że #madki to jakiś mityczny gatunek. Wyolbrzymienie znudzonych mirków. Nope. Dziś sam spotkałem mitycznego MADKOZAURA. W Kauflandzie robiłem zakupy. Za mną jakieś dwie kobiety. A za nimi ona. Wielka beka tłuszczu, z jakimś beta bankomatem z tyłu wykładajacym zakupy. I kłóci się.
MOŻE MNIE PANI PUŚCI NIE WIDZI PANI ŻE JESTEM Z MAŁYM DZIECKIEM SPIESZĘ SIĘ
Ale kobietka nie daje się
a co mnie to obchodzi że z dzieckiem, każdy się spieszy
W ogóle nie zauważyłem małego brajanka. Na początku szukałem jakiegoś wózka czy czegoś, a to się okazało że gowniak miał ze trzy lata i sam w spokoju sobie stał za mamą jakby chciał powiedzieć "ale ja mogę poczekać mamusiu"
I sytuacja byłaby wręcz normalna gdyby nie to że za madkozaurem stała rodzina. Starsza pani, wózek dziecięcy z dzieckiem max 6 miesięcznym i watła mama. Stali sobie spokojnie czekali na swoją kolej, gdy podeszli do kasy babcia odjechała wózkiem by kolejki nie tamowac. Kultura i spokój.
Co ci ludzie mają z tym "w" Ukrainie? Mam wrażenie, że nieświadomie chcą wkurzyć Polaków nachalnością, absurdalnością takiej formy proukraińskości. To zwyczajnie jest irytujące, bo źle brzmi. Rozsądni ludzie mówią "na" Ukrainie. #ukraina #rosja #wojna
W Kauflandzie robiłem zakupy. Za mną jakieś dwie kobiety. A za nimi ona. Wielka beka tłuszczu, z jakimś beta bankomatem z tyłu wykładajacym zakupy. I kłóci się.
Ale kobietka nie daje się
W ogóle nie zauważyłem małego brajanka. Na początku szukałem jakiegoś wózka czy czegoś, a to się okazało że gowniak miał ze trzy lata i sam w spokoju sobie stał za mamą jakby chciał powiedzieć "ale ja mogę poczekać mamusiu"
I sytuacja byłaby wręcz normalna gdyby nie to że za madkozaurem stała rodzina. Starsza pani, wózek dziecięcy z dzieckiem max 6 miesięcznym i watła mama. Stali sobie spokojnie czekali na swoją kolej, gdy podeszli do kasy babcia odjechała wózkiem by kolejki nie tamowac. Kultura i spokój.
#gownowpis #takbylo
NALEŻY MI SIĘ PIERWSZE MIEJSCE W KOLEJCE. URODZIŁAM DZIEKO, JESTEM NIEZNISZCZALNA!