#danielmagical #patostreamy #tvn @daniel-zwierzynski Mogles zrobić scenariusz na wizytę tvn'u i kazać #!$%@? cos swoim parobkom. Dymy byłyby nieziemskie. Wyobraźcie sobie na przykład, że podczas gdy jace biorą do kamery i pytają czemu poniża matkę Daniela, on zaczyna cos tam mówić po wietnamsku, a nagle #!$%@? się gohabaal na wizję i krzyczy cos w stylu ,,ty lachmyto #!$%@?, #!$%@? z tego domu, WYGINASZ! A co to za kamery w ogóle? Daniel, #!$%@? te #!$%@?" i #!$%@? by im te piwa ze stołu z których robili podrabiany kociołek. #!$%@?, trochę poniosła mnie fantazja, ale wyobraźcie to sobie... To byłaby prawdziwa sztuka nowoczesna...
Mirki, macie w życiu osoby, których nie możecie zapomnieć pomimo upływu wielu lat? Chodzi mi o jakieś platoniczne miłości, obiekty westchnień. Ja do tej pory nie mogę sobie z tym poradzić, nawet zajęcie się czymś nie pomaga
@daniel-zwierzynski Mogles zrobić scenariusz na wizytę tvn'u i kazać #!$%@? cos swoim parobkom. Dymy byłyby nieziemskie.
Wyobraźcie sobie na przykład, że podczas gdy jace biorą do kamery i pytają czemu poniża matkę Daniela, on zaczyna cos tam mówić po wietnamsku, a nagle #!$%@? się gohabaal na wizję i krzyczy cos w stylu ,,ty lachmyto #!$%@?, #!$%@? z tego domu, WYGINASZ! A co to za kamery w ogóle? Daniel, #!$%@? te #!$%@?" i #!$%@? by im te piwa ze stołu z których robili podrabiany kociołek. #!$%@?, trochę poniosła mnie fantazja, ale wyobraźcie to sobie... To byłaby prawdziwa sztuka nowoczesna...