Aktywne Wpisy

stillinprogress +29
Nie jestem mistrzynią pisania o sobie, ale potrzymaj mi piwko. Jeśli dynamiczność to spectrum to jestem raczej po środku. Zyskuje przy bliższym poznaniu obiecuję!
Można mieć ze mną vibe jak z dobrym ziomkiem co jest plusem lub minusem zależy jak na to spojrzeć xD. Hobby mam raczej niesprzyjające poznawaniu ludzi i jestem domową koteczką. Robótki ręczne to serio kocham (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Idealnie jeśli masz grupkę znajomych chętną przygarnąć jedną
Można mieć ze mną vibe jak z dobrym ziomkiem co jest plusem lub minusem zależy jak na to spojrzeć xD. Hobby mam raczej niesprzyjające poznawaniu ludzi i jestem domową koteczką. Robótki ręczne to serio kocham (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Idealnie jeśli masz grupkę znajomych chętną przygarnąć jedną

kamiv +49
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Okazuje się że tak żywią się poczwarki, dorosłe niewolnice znaczy robotnice kładą żarełko, że styka się z poczwarkami a te za pomocą enzymów karmią się tym, co za szok i niedowierzanie XD mam nadzieję że tym razem jest to sprawdzone info w przeciwieństwie do tego z kamyczkami xDD źródło wiedzy
Wartościowy content (FEST xD) tego rodzaju tylko dla śledzących #mirkomrowki
źródło: comment_KIueiNQ09mlH43sToRHHtQvx81Yx1UDh.jpg
Pobierz@Derd:
@mala_kropka: generalnie 2/3 części gniazdowej jest w ciemności oprócz sesji fotograficznych plus wizytacyjnych oględzin, przy pierwszym wpisie masz mniej więcej wgląd jak to wygląda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak masz 5 uciekinierów, złapiesz jednego w jakieś szczypce i podnosisz pokrywę żeby
@xyz23
@Anty_Chryst: antscanada mowil by przetrzec pudrem dla niemowlakow