27 września #!$%@? major na streamie.2 dni wcześniej moderacja wykopu zrobiła z tagu patostreamy. Rafałek rademonPl jest na wykopie prawdopodobnie bordo .Teoria taka, że to on jako pr-owiec, "tak jak chciała społeczność" wrzucił #kononowicz do pato żeby zmaksymalizować zyski i zwiększyć zasięgi.Wszystko dla kasy.Wątpię żeby sam Major chciał tak występować na lajcie.W to co nie wierzysz wykreśl.Rafałek z Dominiczkiem niszczą uniwersum i jeszcze się cieszą.Pozdrawiam Timmi. #kononowicz #patostreamy
@Docent_nauk: Rafałka trochę prowokowałem na top czacie to się ciskał i usuwał moje wpisy. Fajnie by było jak by ktoś zadzwonił do Krzysia jutro i zapytał się czyj był to pomysł.ja na banicji obserwuje tag i po bożemu czarnolistuje dzbanów.Tag wygląda jak by ktoś nasrał na środku(ktoś z mode)
Rafałek rademonPl jest na wykopie prawdopodobnie bordo .Teoria taka, że to on jako pr-owiec, "tak jak chciała społeczność" wrzucił #kononowicz do pato
żeby zmaksymalizować zyski i zwiększyć zasięgi.Wszystko dla kasy.Wątpię żeby sam Major chciał tak występować na lajcie.W to co nie wierzysz wykreśl.Rafałek z Dominiczkiem niszczą uniwersum i jeszcze się cieszą.Pozdrawiam Timmi.
#kononowicz #patostreamy
To nachlanie majora to na 99proc robota Dominiczka i prawdopodobnie jelopa-Rafalka
https://www.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_aLS7UgeqpIUmOf187WPA1ES0Vtxx1yh2.jpg
Fajnie by było jak by ktoś zadzwonił do Krzysia jutro i zapytał się czyj był to pomysł.ja na banicji obserwuje tag i po bożemu czarnolistuje dzbanów.Tag wygląda jak by ktoś nasrał na środku(ktoś z mode)
Tragedia z tym Tagiem. Za cholere nie moge znalezc orginalnego profilu Rafalka, tylko ten #!$%@? rademon czy cos