Macie pomysł jak się zresetować tzn. totalnie wyluzować, oderwać się od rzeczywistości? Trawa odpada, bo zamula, alko, bo nie działa, chciałem 1p-lsd ale na predziu nie widzę ヽ( ͠°෴°)ノ. Nie przypominam sobie czasów, kiedy nie byłem spięty ( ͡°ʖ̯͡°).
@Sajjfe: Mi wszystko się resetuje jak zrobię z 100 zadań maturalnych podczas dnia i wszystko z słuchawkami w uszach z ulubioną muzyką, podejrzewam, że jakakolwiek praca umysłowa + muzyka może być pomocna albo ja jestem #!$%@? ( ͡°͜ʖ͡°)
@Sajjfe: to przestan prac te cholerna trucizne w postaci SNRI (ofc zmniejszajac dawki przez pare tyg) i wez MDMA lub Psilocybin ofc do tego trzeba uzywac deepweba albo wychodowac samemu to drugie.
@Moretz: chciałbym mistrzu, ale ja z matmy byłem partaczem na własne życzenie ¯\_(ツ)_/¯. @corinarh: No ja tam nie wiem czy trucizna, jeszcze trochę je wykończę, a grzybki sobie zamierzam zamówić, już upatrzonego growkita mam (。◕‿‿◕。). A MDMA nie mam dojść XD.
@CieplaKaszanka: Cholera, a miałem propozycję wyjazdu w góry, no ale w swoim stylu zyebałem :D. Natura to jest to, jakoś będę musiał to wykorzstać, feenkju.
@Sajjfe: serio pytasz? Dxm to klasyka kinder ćpuństwa w Polsce. Kiedys kupowało sie acodin za 8 zl i faza murowana. Teraz jak probowalem kupic to acodin wychodził bardzo drogo i chyba inny lek jest tańszy
@GothBoyy666 nie słuchaj go , przy 4 piwach zjadłem najpierw 1mg później jeszcze 3 mg bo myślałem że nie działa, rano patrzę na blister A tam 7 mg #!$%@?..... nic nie pamiętałem i jakieś głupoty robiłem, na drugi dzień nie wspomnę do południa czułem się #!$%@? i tak się zachowywałem....
@chudy_byk2: piwo + benzo bez yolerki, gratuluje pomyslu. Jak ja lorafen #!$%@? z piwem i nigdy tak nie polecialem, a co dopiero pi alprze, tozto najmniej amneztjne benzo
@GothBoyy666 o snach nie wspomne... bo rzadko kiedy pamiętam, ale ten tydzień to był "wysyp" i w dodatku bardzo realistyczne i nieraz średnio przyjemne ;)
#przegryw #narkotykizawszespoko #gownowpis
@corinarh: No ja tam nie wiem czy trucizna, jeszcze trochę je wykończę, a grzybki sobie zamierzam zamówić, już upatrzonego growkita mam (。◕‿‿◕。). A MDMA nie mam dojść XD.