Aktywne Wpisy
cleopatre +98
Brzydzę się mężczyzn. Obiektywnie, bierze mnie obrzydzenie na męską płeć.
Począwszy od ojca, który zaniedbywał potrzeby dziecka, na końcu je porzucając i nie łożąc na moje utrzymanie, przechodząc do molestowania i prób molestowania, obmacywania mnie przez między innymi instruktora nauki jazdy, właściciela obiektu sportowego w którym trenowałam jako nastolatka, kończąc na nieudanych zalotach i 4 letnim związku z typem co myśli, że kobieta to jego #!$%@? własność.
I teraz najlepsze. Społeczeństwo często
Począwszy od ojca, który zaniedbywał potrzeby dziecka, na końcu je porzucając i nie łożąc na moje utrzymanie, przechodząc do molestowania i prób molestowania, obmacywania mnie przez między innymi instruktora nauki jazdy, właściciela obiektu sportowego w którym trenowałam jako nastolatka, kończąc na nieudanych zalotach i 4 letnim związku z typem co myśli, że kobieta to jego #!$%@? własność.
I teraz najlepsze. Społeczeństwo często
Dinth +69
Zdawalem prawo jazdy w UK i tam jezdzilem jakies 10 lat. W Polsce tylko raz siadlem na kierownice - jakies 10km z lotniska przez wsie i stwierdzilem ze pier**** jazde po polsce. Jadac 50km/h na ograniczeniu 50km/h, doslownie co kilkadziesiat sekund ktos za mna trabil, mrugal swiatlami i nastepnie wyprzedzal. Na tym odcinku wyprzedzilo mnie - zeby tylko wyprzedzono, ale wyprzedzono w bardzo agresywny sposob - conajmniej z kilkadziesiat samochodow.
Jezdzac po
Jezdzac po
Dla przykładu,
od razu po zakupie licencji standard chcesz wymienić cykle na dascoiny,
otrzymujesz 1 100/18.7 = 58 dascoinów,
ale też dodatkowe narzędzia, które możesz sprzedać:
1 - SmartBusiness - 12-month subscription (retail value: €299)
1 - SmartHour - One-hour one-on-one system consultation (retail value: €100)
1 - SmartTools - 12-month subscription (retail value: €399)
Natomiast gdy kupujesz w dascoinowym bankomacie to dostajesz więcej dasów ale bez narzędzi.
Także, HEJTERZE jeden z drugim nie mów, że Cię ktoś oszukuje!!!!
#dascoin #kryptowaluty
Komentarz usunięty przez autora
Kupisz taniej więcej dasów ale co z tego jak nie masz cykli ¯\_(ツ)_/¯
Poza tym z licencją otrzymujesz narzędzia warte 798€!!!!!!
Komentarz usunięty przez autora
nie ma kto mnie wprowadzić ( ͡º ͜ʖ͡º)