Wpis z mikrobloga

No siema analogowe świry ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Chciałbym tu polecić usługi użytkownika @posuck

Miałem 3 klisze do wywołania, niestety zakład fotograficzny w moim mieście nie oferował wywoływania klisz czarno-białych, które nie są typem C41, więc zacząłem szukać pomocy na mirko, no i zgłosił się do mnie właśnie @posuck ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Z początku byłem dość sceptyczny, w końcu to randomowy gość z internetu, ale postanowiłem zaryzykować. I cholera warto było ( ͡° ͜ʖ ͡°) @posuck nie trzymał mnie w niewiedzy, cały czas informował mnie na pw o postępach pracy i co najważniejsze - nie oszukał. Skany dostałem w pliku do pobrania a wywołane negatywy wraz z krótką notatką o tym co i jak zostało użyte do wywołania, jak widzicie na zdjęciu, dostałem z powrotem. Plus ręcznie napisany list z podziękowaniem za wybranie jego usług ()

Także jak ktoś ma problem z wywołaniem klisz, albo fotolab z którego korzysta jest nieopłacalny (za wywołanie 3 klisz u @posuck zapłaciłem tyle ile fotolab w moim mieście liczy sobie za jedną) to szczerze polecam!

W komentarzu przykładowe zdjęcie, wykonane Smeną Symbol + Kodak T-max 400

#fotografiaanalogowa
ketrabbit - No siema analogowe świry ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Chciałbym tu polecić usługi użytk...

źródło: comment_4sQ6NwSyVntKtdmLgLwhPWHzNb4p1BlN.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
@ketrabbit: Panie,to jak za darmo. U mnie w Rzeszowie biorą 7-10 złoty plus skan kiepskiej jakości (albo mi się wydaje, że robię kiepski zdjęcia i zwalam winę).
  • Odpowiedz