Aktywne Wpisy
KolorowychSnow +171
Kto w Amazonie wpadł na pomysł, żeby dodać do oferty Sarnie Żniwo? XD
#walaszek #sarniezniwo #amazonprime #kapitanbomba #gitprodukcja
#walaszek #sarniezniwo #amazonprime #kapitanbomba #gitprodukcja
USSCallisto +27
Zawsze pod takimi wpisami zastanawia mnie jedno - dlaczego zwolennicy pomysłów takich jak czterodniowego tygodnia pracy przy zachowaniu wypłaty czy równego dzielenia zysków firmy między właścicielem, a pracownikami (zysków, ale strat już oczywiście nie) nigdy, przenigdy nie założą biznesów, w których udowodniliby jak piękne są te założenia?
Tak, wiem, że czterodniowy tydzień pracy jest testowany w różnych miejscach na świecie i przynosi pozytywne efekty w niektórych branżach. Właśnie o to chodzi, że
Tak, wiem, że czterodniowy tydzień pracy jest testowany w różnych miejscach na świecie i przynosi pozytywne efekty w niektórych branżach. Właśnie o to chodzi, że
ale jak ogląda na kamerkach to już twardziel ;)
Jednak ogladac to na kamerze to jest zabawnie, bo uznajesz, ze kurcze przeciez nie ma sie czego bac - nikt Ci krzywdy
Raczej bałbym się na miejscu aktorów, że jak zaskoczą, to ktoś odruchowo im odwinie :)
Dokladnie. Zdajesz sobie sprawe z tego, ze to wszystko udawane i nikt Ci krzywdy nie zrobi, ale strach i emocje biora gore :) Jesli brakuje Ci emocji to serio polecam!
Jest na YouTube filmik, w ktorym aktor z horror house sie wypowiada na ten temat :) Przed wejściem tez dostajesz instrukcje i jest mowa o tym zeby panować nad odruchami.
no wlasnie! To bedzie Twoje najstraszniejsze 20 minut w zyciu :p
Zgaduję, że oni nie podchodzą jakoś blisko do ludzi, bo wtedy cały efekt strachu zniknie, kiedy widać, że to Kuba z klatki obok w białym makijażu. Więc to pewnie mrok, światła i zwłaszcza dźwięk robią wrażenie.
ps. Ponoc wiekszosc nie konczy? Wtf?