Aktywne Wpisy
dziobnij2 +93
Mam 34 lata i całe życie mieszkam z rodzicami. Nie wiem co to znaczy mieszkać samemu. W tym wieku muszę słuchać rodziców katolików, przestrzegać ich zasad, bo przecież mieszkam w ich mieszkaniu. Nie potrafię wynająć mieszkania, bo mam niepełnosprawność w stopniu znacznym i rentę 1620 zł. Za takie ochłapy nie wynajmę nawet pokoju, bo niemiałbym za co kupić jedzenia i butów. Poza tym z obcymi mieszkać nie chcę. Nie dałbym rady mieszkać
UsmiechnietaPolska +254
Gdy startował #kanalzero myślałem że to zwykły projekt biznesowy dla mariuszków z Brajton i spekulacje że jest to jakiś pisowski projekt to teoria spiskowa. No ale po dzisiejszym odcinku Mazurka ze Stanowskim zmieniam zdanie. Stanowskiego raczej nie podejrzewam o bycie więcej niż pożytecznym idiotą, ale Mazurek jest moim zdaniem sterowany z Nowogrodzkiej.
W dzisiejszym odcinku panowie poświęcili dobre 6 minut na gównotemat o paprotkach w Ministerstwie Sprawiedliwości kupionych przez Bodnara, rzecz kompletnie
W dzisiejszym odcinku panowie poświęcili dobre 6 minut na gównotemat o paprotkach w Ministerstwie Sprawiedliwości kupionych przez Bodnara, rzecz kompletnie
#danielmagical #patostreamy
Komentarz usunięty przez moderatora