Aktywne Wpisy
oficjalniemartwa +74
Czemu młodzi ludzie teraz są tacy zamuleni?
Serio, pracuje z takimi 18-20+ lvl i ruszają się wolniej niż moja babcia. Zero życiowego wigoru i od miesiaca trzeba im pokazywac kazda rzecz palcem i powtarzać 10 razy co maja robić, jakby codziennie dopiero zaczynali prace w tym miejscu. W dodatku mowią niewyraźnie.
Już nie wspomnę o podejściu do czasu pracy, mają na 8:00, to oznacza dla nich, że o 8 wysiadają na przystanku pod robotą xD
Nie jestem zwolennikiem z--------u i januszeksów, a przymus pracy celem utrzymania funkcji życiowych, to najgorsze co ludzie zgotowali sobie na wzajem, ale nie dziwie się, że pracodawcy narzekają na zetki. A c--j, możecie mnie wyzywać od boomerów, ale mówię czego doświadczam.
Serio, pracuje z takimi 18-20+ lvl i ruszają się wolniej niż moja babcia. Zero życiowego wigoru i od miesiaca trzeba im pokazywac kazda rzecz palcem i powtarzać 10 razy co maja robić, jakby codziennie dopiero zaczynali prace w tym miejscu. W dodatku mowią niewyraźnie.
Już nie wspomnę o podejściu do czasu pracy, mają na 8:00, to oznacza dla nich, że o 8 wysiadają na przystanku pod robotą xD
Nie jestem zwolennikiem z--------u i januszeksów, a przymus pracy celem utrzymania funkcji życiowych, to najgorsze co ludzie zgotowali sobie na wzajem, ale nie dziwie się, że pracodawcy narzekają na zetki. A c--j, możecie mnie wyzywać od boomerów, ale mówię czego doświadczam.
wonsisko +1
co mogę dobrego jutro kupić do jedzenia, żeby pobudzić apetyt
słucham państwa
słucham państwa
Liga Mistrzów
Łukasz Piszczek (Borussia Dortmund) - 90 minut w meczu z Club Brugge (zwycięstwo 1:0)
Piotr Zieliński (SSC Napoli) - 74 minuty w meczu z crveną Zvezdą. Zmieniony w 75 minucie przez Słowaka Hamsika. (remis 0:0)
Arkadiusz Milik (SSC Napoli) - 90 minut i żółta kartka.
Maciej Rybus (Lokomotiw Moskwa) - niewystawiony w meczu z Galatasaray z powodu kontuzji (porażka 0:3).
Grzegorz Krychowiak (Lokomotiw Moskwa) - 90 minut.
Kamil Glik (AS Monaco FC) - 90 minut w meczu z Atletico Madryt (porażka 1:2)
Liga Europy
Tomasz Kędziora (Dynamo Kijów) - 90 minut w meczu z FC Astaną (remis 2:2).
Jakub Piotrowski (KRC Genk) - mecz z Malmo FF spędził na ławce (zwycięstwo 2:0).
Damian Kądzior (Dinamo Zagrzeb) - 15 minut w meczu z Fenerbahce. Pochodzący z Białegostoku pomocnik wszedł w 76 minucie za Mislava Orsicia. (Zwycięstwo 4:1).
Jacek Góralski (Łudogorec Razgrad) - 15 minut w meczu z Leverkusen. Wychowanek Zawiszy Bydgoszcz wszedł w 76 minucie za Svetoslava Dyakova. (porażka 2:3).
Igor Lewczuk (Girondins Bordeaux) - cały mecz na ławce przeciwko Slavii Praga. (porażka 0:1).
Jakub Rzeźniczak (Qarabaq Agdam) - 90 minut przeciwko Sportingowi (porażka 0:2).
Patryk Małecki (Spartak Trnawa) - 27 minut w meczu z Anderlechtem. Wypożyczony z Wisły napastnik wszedł w 64 minucie za Erika Zirke. (wygrana 1:0)
Anglia
Mateusz Hewelt (Everton Liverpool) - w meczu Premier League z West Hamem znalazł się poza kadrą, ale znalazł się w meczu młodzieżówek do lat 23 przeciwko Derby. Drużyna polskiego bramkarza przegrała 1:0, a on spędził ten mecz na ławce.
Bartosz Białkowski (Ipswich Town) - mecz z Brentfordem w rozgrywkach Championship spędził na ławce (remis 1:1).
Mateusz Klich (Leeds United) - 87 minut i asysta w meczu z Preston. Zmieniony w 88 minucie przez Adama Forshawa.(zwycięstwo 3:0)
Kamil Grosicki (Hull City) - 16 minut w meczu z Wigan. 30-letni pomocnik wszedł w 75 minucie za Kevina Stewarta. (porażka 1:2).
Cypr
Patryk Procek (AEL Limassol) - zadebiutował w bramce grając 90 minut przeciwko Anorthosisowi i zachowując czyste konto. Był to pierwszy występ Polaka od prawie roku, kiedy zagrał w barwach Achnas, jeszcze przed powrotem do Polski.
Rosja
Maciej Wilusz (FK Rostów) - 90 minut w meczu z Uralem (remis 1:1).
USA
Konrad Plewa (Real Monarchs) - 90 minut przeciwko Orange County SC (porażka 2:5).
Włochy
Thiago Rangel Cionek (SPAL Ferrara) - 90 minut w wygranym 2:0 meczu z Atalantą.
Arkadiusz Reca (Atalanta Bergamo) - cały mecz na ławce.
Michał Lewandowski (Teramo Calcio) - cały meczy w bramce w meczu rozgrywek Serie C (porażka 0:1 z Sudtirolem).
#pilkanozna