Nie wierzę. Kiedyś użyłam jednego z kodów boolproof i otoczenie mi się zepsuło, koniec końców musiałam je zresetować i już więcej nie korzystałam z tego typu kodów.
A teraz się dowiedziałam, że otoczenie może się zepsuć przez takie działania jak: - usunięcie sima z katalogu rodzin za pomocą ikonki kosza (po to ona tam jest, wtf xD) - zapisywanie gry, gry na parceli są duchy - usuwanie grobów poprzez sprzedaż albo gdy są w skrytce umierającego sima i znikną wraz z nim
Muszę przyznać, że zwłaszcza dwa ostatnie mnie niepokoją. Dawno nie sprzedawałam grobów (choć kiedyś mi się zdarzało, by pozbyć się duchów), ale czasem zapominam wyczyścić skrytki Sima i mu się umrze.
@Arw165: ja robię te niedozwolone rzeczy bardzo często no i faktycznie czasami simsy mi się psują ale robię kopie zapasowe i gram dalej na tyle niedozwolonych rzeczy, które robię to rzadko psują mi się simsy gram i używam kodów boolprop od jakichś 8 lat, simsy zepsuły mi się na razie 3 razy
BMW ...czemu nie jestem zdziwiony,babka miała jeszcze pretensję że ją #!$%@?łem,a te dwa miejsca po bokach były wolne jak parkowała (mój to biały). #bmw #rozowepaski #samochody #pdk
Nie wierzę. Kiedyś użyłam jednego z kodów boolproof i otoczenie mi się zepsuło, koniec końców musiałam je zresetować i już więcej nie korzystałam z tego typu kodów.
A teraz się dowiedziałam, że otoczenie może się zepsuć przez takie działania jak:
- usunięcie sima z katalogu rodzin za pomocą ikonki kosza (po to ona tam jest, wtf xD)
- zapisywanie gry, gry na parceli są duchy
- usuwanie grobów poprzez sprzedaż albo gdy są w skrytce umierającego sima i znikną wraz z nim
Muszę przyznać, że zwłaszcza dwa ostatnie mnie niepokoją. Dawno nie sprzedawałam grobów (choć kiedyś mi się zdarzało, by pozbyć się duchów), ale czasem zapominam wyczyścić skrytki Sima i mu się umrze.
Co za gra...
na tyle niedozwolonych rzeczy, które robię to rzadko psują mi się simsy
gram i używam kodów boolprop od jakichś 8 lat, simsy zepsuły mi się na razie 3 razy