Aktywne Wpisy
Sweet-Jesus +328
TLDR: moja 1 w życiu dziewczyna okazała się byłą dziwką.
Jestem załamany i potrzebuje waszej pomocy. Być może część z was kojarzy mnie z tagu #tinder gdzie przez pewien okres czas publikowałem tutaj swoje próby i podboje.
W skrócie, swoją obecną dziewczynę poznałem na przełomie lutego/marca na tinderze i jakoś od miesiąca jesteśmy oficjalnie w związku. Wszystko układało się w sumie świetnie, jedyne co mi dało trochę do myślenia to fakt, że był seks na 1 randce co może być redflagiem dla niektórych.
Dziewczyna od początku wydawała się zakochana we mnie po uszy, i pisze to całkowicie serio, widać że jej na mnie zależy no ale przejdźmy do rzeczy.
Jestem załamany i potrzebuje waszej pomocy. Być może część z was kojarzy mnie z tagu #tinder gdzie przez pewien okres czas publikowałem tutaj swoje próby i podboje.
W skrócie, swoją obecną dziewczynę poznałem na przełomie lutego/marca na tinderze i jakoś od miesiąca jesteśmy oficjalnie w związku. Wszystko układało się w sumie świetnie, jedyne co mi dało trochę do myślenia to fakt, że był seks na 1 randce co może być redflagiem dla niektórych.
Dziewczyna od początku wydawała się zakochana we mnie po uszy, i pisze to całkowicie serio, widać że jej na mnie zależy no ale przejdźmy do rzeczy.
moja dziewczyna jest ex prostytutką
- Uciekaj 52.4% (98)
- Doceń szczerość i zaakceptuj jej przeszłość 47.6% (89)
Mam zielone światło w pracy na takie biurko i chcę wypróbować, jednak nie wiem co wybrać.
Wiem jedynie, że biurko z IKEI Bekant zbiera bardzo słabe opinie, znalazłem jeszcze do kupienia w Polsce biurka:
https://www.elevodesk.eu/sklep/biurka/elevo-grande-biurko-z-elektryczna-regulacja-wysokosci/
oraz
http://flyingdesk.pl/produkt/stelaz-biurka-z-elektryczna-regulacja-wysokosci-flyingdesk-700/
Biurko z flyingdesk wydaję się najlepsze, ponieważ używa kolumny podnoszące firmy LINAK. Tej samej firmy używają biurka z US którę mają świetne opinie i kosztują ok 1000$.
#informatyka #programowanie
Do stabilności nie mam zastrzeżeń, nie buja się nawet na maxa u góry
#takaprawda #niepopularnaopinia
Akurat regularnie trenuje podnoszenie ciężarów i znając realia jestem od Ciebie silniejszy i sprawniejszy. Chcę spróbować takie biurko aby nie siedzieć dzień w dzień po 8 godzin, wydaje się fajnie tak postać chociaż głupią godzinę w ciągu dnia. Poza tym stojąc nie garbilbym się tak jak siedząc.
www.fly-desk.com
@xprzemo: @wszystkiefajnenickisazajete: dalej polecacie fly desk?
Komentarz usunięty przez autora
@thus: sorry zapomnialem odpowiedziec wczesniej ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora