Wpis z mikrobloga

WITAM PRAWDA FUTBOLU, WITAM SERDECZNIE TAKIE PRZEPIĘKNE NIESAMOWITE FASCYNUJĄCE EEE... ZACHWYCAJĄCE BRAMKI W CHAMPIONS LEAGUE, NIE TYLKO W CHAMPIONS LEAGUE, ALE CZĘSTO W CHAMPIONS LEAGUE. WITAM W PRAWDZIE FUTBOLU POŚWIĘCONEJ, POŚWIĘCONY TEN ODCINEK BĘDZIE STARTOWI CHAMPIONS LEAGUE WITAM BARDZO SERDECZNIE, DAJCIE ZNAĆ CZY WSZYSTKO SŁYCHAĆ, JEST WODA, JEST PASJA, JEST MOC MUSZĘ POWIEDZIEĆ TAK BARDZO DUŻO LEKTUR, BARDZO DUŻO ROZMÓW PRZEZ TELEFON, WITAM SAN FRANCISCO CIESZĘ SIĘ ŻE JESTEŚCIE, WITAM WAŁCZ, PRAWDA FUTBOLU WITA WSZYSTKICH MAM NADZIEJĘ ŻE DOBRZE MNIE SŁYCHAĆ #koltinio #kolton #pilkanozna #prawdafutbolu
  • 7
@Czadecki: Nie, ale uniesienie się gdy ktoś z czatu zwrócił się do niego per Romku i teksty typu, że powinno być panie Romanie, panie redaktorze już tak.Żebranie o lajki też nie ładnie o nim świadczy.Powinien się cieszyć że ludzie chcą go oglądać, tymczasem z kijem w dupie ma się za naczelnego Ytubera.Takie są moje odczucia.Sorry jak ci nie pasują.
@Czadecki: Jeden z pierwszych jego streamów.Pamiętam że pocisnąłem o to w komentarzu, to ludzie tak na mnie naskoczyli i kazali #!$%@?ć że aż usunąłem.Widzowie u niego to rak jakich mało.Fanatycy swojego bożka.

ps.postaram się znaleźć