Aktywne Wpisy
Milo900 +198
Tja88 +195
Przydałoby się jakieś amatorskie śledztwo w temacie finansów Majtczaków. Jeśli latami żyje się na pewnym poziomie, posiada duży dom, mieszkania, samochody, to utrzymanie tego i wyżywienie się na danym poziomie, pochłania ogromne pieniądze. Oczywiście w chwili, gdy firma prosperuje, to wystarcza na wszystko i jeszcze odłożyć się udaje, ale, jak wiemy, Rigello przez ostatni rok nie miało dobrej prasy i mogę się założyć, że wielu kontrahentów i odbiorców detalicznych przerzuciło się na inną kawę.
Tymczasem doszedł koszt prawnika. Większość ludzi prawdopodobnie nie wie, jakie to są koszty, gdy mówimy o kimś takim jak Bartosz Tiutiunik (do 1000 zł/h), a przecież rok w Dubaju też do tanich atrakcji nie należy.
Jest więc całkiem prawdopodobne, że oszczędności im topnieją i stąd te pozwy.
Naturalnie nie jest mi ich żal, bo pomagali osobie poszukiwanej czerwoną notą Interpolu, więc dla mnie mogą żreć nawet psią karmę.
¯\(ツ)/¯
#
Tymczasem doszedł koszt prawnika. Większość ludzi prawdopodobnie nie wie, jakie to są koszty, gdy mówimy o kimś takim jak Bartosz Tiutiunik (do 1000 zł/h), a przecież rok w Dubaju też do tanich atrakcji nie należy.
Jest więc całkiem prawdopodobne, że oszczędności im topnieją i stąd te pozwy.
Naturalnie nie jest mi ich żal, bo pomagali osobie poszukiwanej czerwoną notą Interpolu, więc dla mnie mogą żreć nawet psią karmę.
¯\(ツ)/¯
#
Ilość wpisów: 364 (Wykop wyświetla tylko ilość najlepszych!)
Ilość komentarzy: 1042
Razem: 1406
Użycie PODTAGÓW tagu #patostreamy:
#danielmagical 329 (90.38% wszystkich wpisów)
#rafonix 58 (15.93%)
#taxizlotowa 2 (0.55%)
#bystrzaktv 10 (2.75%)
#mahonek 6 (1.65%)
#rafatus 9 (2.47%)
#gural 28 (7.69%)
#loboda 2 (0.55%)
Najwięcej rozdanych plusów:
1. @bartlej 1077 (76.6% oplusowanych wpisów/komentarzy)
2. @Freakz 351 (24.96%)
3. @Destruktor91 170 (12.09%)
Najwięcej wpisów:
1. @zkumorkiembenc 28
2. @NoFasForever 26
3. @PanEdzio 16
Najwięcej komentarzy:
1. @NoFasForever 62
2. @pjoooter 25
3. @Destruktor91 25
Słowo TUCZNIK wystąpiło 53 razy.
Słowo ESSA wystąpiło 10 razy.