#fifa19 aka FIFA Street XD A tak serio to przyjęcia z podbiciem i kontrola piłki w locie jest mega. Fajne akcje można robić. Akcje serio są różne. Pół meczu grałem klepką, drugie pół podaniami na dobieg i nie była akcji która by była do innej podobna. Chyba trochę gorzej się zmienia zawodników w obronie albo mnie myli ten drugi znacznik. Po pograniu ze znajomymi kilkanaście meczów napisze coś więcej.
@kamil996: albo przez nvidia share. Ale już zgadany jestem na piwkowanie przy 19 :p @bizkitek83: można go wyłączyć ale wydaje się spoko opcją w przyszłości.
@IceGoral wygląda to póki co na najbardziej funową odsłonę gry, oby po pierwszej łatce tak zostało. Mi osobiście bardzo podoba się pressing, widać że działa i jest skuteczny, ale też strasznie czerpie staminę. Gra chyba już nie stawia na schematy, z możliwościami taktycznymi jakie można ustawiać i zmieniać podczas meczu to nie będzie już gra typu: wysuń, zbiegnij, driven, repeat. Pozostaje tylko czekać na pełną wersję bo widać, że to już nie
@bizkitek83: można go wyłączyć ale wydaje się spoko opcją w przyszłości.
Komentarz usunięty przez autora