Aktywne Wpisy
noipmezc +4
podawajcie miejsca w kturych wasza noga nigdy nie postanie
ja zaczynam
-afryka
-brazylia
ja zaczynam
-afryka
-brazylia
Zwyrol aka Wardega:
- próbował łapać za cycki nieletnią szesnastolatkę BEZ JEJ ZGODY, BEZ SPRAWDZENIA WIEKU, i upublicznił to w sieci
- pisał na ask.fm, że chce ruchać 16 latkę,
- do tego doprowadził do wypadku samochodu w zoombie pranku,
Kto jest bardziej szkodliwy społecznie? On czy gościa, który napisał sprośny komentarz do 14 latki? xD
#famemma
- próbował łapać za cycki nieletnią szesnastolatkę BEZ JEJ ZGODY, BEZ SPRAWDZENIA WIEKU, i upublicznił to w sieci
- pisał na ask.fm, że chce ruchać 16 latkę,
- do tego doprowadził do wypadku samochodu w zoombie pranku,
Kto jest bardziej szkodliwy społecznie? On czy gościa, który napisał sprośny komentarz do 14 latki? xD
#famemma
Kto jest bardziej szkodliwy społecznie?
- Wardega 42.9% (60)
- Boxdel 57.1% (80)
Nie trzeba mieć najwyższej rangi w danej dywizji. Rangi w dywizji zdobywa się dzięki dużej ilości rozegranych meczów, gdyż tam zdobywasz weekly points, czyli niezależnie czy wygrasz czy przegrasz to jakieś punkty zdobywasz. Natomiast dywizje ustala się według Twoich umiejętności czyli skill points które otrzymujesz w przypadku zwycięstwa, ale które też tracisz w przypadku porażki.
Czy warto przegrać te mecze? Wg mnie nie. Po pierwsze w wyższej lidze masz wyższy mnożnik do FUT Champions, po drugie w wyższej lidze masz lepsze nagrody nawet na niższych rangach, po trzecie i tak po tygodniu przerzuci Cie do
Ja Cię rozumiem że to jest irytujące gdyż naprawdę czasem przegrywamy z gośćmi z którymi przegrać nie powinniśmy, ale naprawdę w long
Komentarz usunięty przez autora