Wpis z mikrobloga

@ThetaEpsilon: mysle ze w swietle tego co umie Kingsman a co pewnie niedlugo bedzie standardem wsrod smartwatchy uzywanie go jak kompa z dowolnymi wyswietlaczami i akcesoriami, to apple jest daleko w tyle bo nic takiego nie umozliwia
@ThetaEpsilon: lol przeciez oni chca 80 dolarow wiecej niz za Kingsmana XD wez daj spokoj ostatnio na imprezie jeden gosc pokazywal apple watch to tylko beka byla jak puscilem gta v kazdemu na jego telefonie jednoczesnie XD i jeszcze chca 400 dolcow za to Kingsman bedzie po 350 niecale juz nie mowiac o pudelku apple sprzedaje w jakiejs tekturze te swoje zabawki przestarzale jak pizza to wyglada
@ThetaEpsilon: no masz racje to jest jedyny taki wiesz chwyt jaki mozna zrobic ze nie to ze sprzet #!$%@? i stary tylko system taki jeszcze #!$%@? XD przyszlosc to kingsman jest tyle ci powiem na apple watche czy cokolwiek innego co mialem nie wysralbym sie nawet teraz
@ThetaEpsilon: wiesz musieliby sprzedawac ludziom 2 rdzeniowe gowno co nicnie potrafi za 3k zeby miec na platnych pisaczy internetowych ja po porstu stwierdzam fakty ale dobrze ze takie rzeczy jak apple sa np; dla osob lekko uposledzonych czy nie ogarniajacych normalnej technologii nowoczesnej taka zabawka akurat, wiesz, apple jest jak szkola specjalna wsrod gadzetow, kosztuje wiecej niz normalna w utrzymaniu i jest 10 lat do tylu za normalnymi z materialem, ale
@KingRStone: spec masz w opisie przeciez, co chcesz kupic jak tego jeszcze w eu nie ma ? ani w usa? zamomencik bedzie premiera to pewnie w #!$%@? tego bedzie ja nic innego nie mam ale spojrzec w same specki wystarczy zeby zobaczyc co to robi z gejwatchem najnowszym....
@Tad2003: Nom, naprawdę trzeba być upośledzonym człowiekiem, żeby ładować pieniądze w sprawdzony produkt, w którym jasno masz rozpisaną specyfikację, oraz soft i wiesz do czego sam sprzęt jest zdolny. Tylko mądrzy ludzie zainwestują w gówno, które ma trailer na youtube z latarką, gdzie ni #!$%@? nie wiadomo czy sprzedają ładowarkę do laptopa, zegarek czy pudełko wykałaczek. Sprzęt o którym nic nie wiadomo. Dobrze, że są tak mądrzy ludzie jak Ty Tad2003,
@KingRStone: lol ale wiesz ze ja ten sprzet mam na chacie ? zdajesz sobie sprawe ze w azji juz jest to tak popularne ze jaja ? Wiesz o tym ze ten gejapple to sie tylko kompromituje? Zainwestują XD inwestycja w gejwatcha XD ale wiesz rob co chcesz przecierz to nie ze mnie bedzie beka jak ktos wyciagnie na imprezie kingsmana i zapyta sie poka tego swojego gejwatcha co zainwestowales ten produkt
@Tad2003: Ty masz chyba jakiś mentalny problem "kolego". Po cholerę mi odpalać GTA V na zegarku? To trochę tak jakbyś porównywał samochody, śmiejąc się że Bugatti nie zaorasz pola tak jak swoim Ursusem. Serio, to bez sensu. Zresztą ten jak to określasz "gejwatch" (notabene nawet nie nawiązuje to do Apple Watch więc jest to totalnie bezsensowna gra słów) ma już wyrobioną opinię na rynku, a także swoich fanów, jak i antyfanów.
@KingRStone: błahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Wiesz co jeszcze moge zrobic moim urzadzeniem? Nakrecic film w 2k XD masz racje, teraz rozumiem, mniej to jest wiecej, czyli 2 rdzenie to lepiej niz 8 a ten plastikowy wyswietlacz co tam masz w aple oled zwykly lepszy niz tiger glass uhd wyswietlacz i amoled XD
Ty ja mam ZAJEBISTY tv w piwnicy, 14 cali, crt,uciety kabel od zasilania, chcesz go za 50k ?? XD
Ale porownanie z