Wpis z mikrobloga

@compix: Jeżeli w zasięgu LTE playa to najlepiej wziąć RBM z darmowym LTE do internetu stacjonarnego.

Sam mam virgin mobile i nie narzekam na zasięg. Kupuje pakiet mini za 3 PLN + kilka GB miesięcznie internetu. W 10 PLN się mieszczę. Jedyny minus brak roamingu UE, jedynie po wykupieniu dodatkowego pakietu, a i tak z mocno ograniczoną prędkością. Dlatego np. na urlop 2-tyg, kupuję sobie starter a2mobile, ale tylko na urlop.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@DR4NKR1D3R: za 25zl/mc masz Mobile Vikings. 25zl na mc, a w zamian wszystko no limit oraz 15gB neta,ktory się kumuluje! Dodatkowo możesz włączyć funkcje autodoladowan, przez co automatycznie pobiera Ci hajs z konta i nie musisz się martwić kupowaniem doładowań. Autodoładowanie daje Ci gratis 1gb/mc. Bazowanie na antenach Play daje Ci zasięg wielu sieci. W razie pytań pisz, a chętnie odpowiem.
  • Odpowiedz
@Increev: No przyznam, że oferta kozak. Jednak Play działa u mnie tak sobie, poza tym nie wykorzystam jej w całości, a jeszcze się uczę więc szukam czegoś tańszego tak ok 15 zł
  • Odpowiedz
@DR4NKR1D3R: Internet się zawsze przyda, na przykład jeśli wyjedziesz gdzieś na dłużej, a zgromadzone gigabajty będą na wagę złota. Wydaje mi się, że do 15 złotych ciężko o coś ciekawego, a 10zł więcej to nawet nie paczka papierosów. Przemyśl to dobrze i wybierz ofertę, która najbardziej spełnia twoje wymagania. Pozdrawiam
  • Odpowiedz