@misiek735: ten gdzie jest po jednej stronie. Nie kupuj go za żadne skarby świata ale jak kupisz ten nowy to daj znać proszę jak działa :) i jak możesz to dej link
@mechaos: ja mam ez3 i z kablem mi się słabo na siłowni ćwiczy stąd też myślę o tym bluetooth. Martwią mnie komentarze, bo ludzie narzekają na zasięg :/
Mam nadzieję że Ci dziala link bo mi jakoś apka go nie wczytuje. Ale jak w gearbest wpiszesz kz bluetooth to będziesz widział ten nowszy moduł za 10 dolców. Na ali jest za 10 euro czyli troche drożej. Akurat chce zamówić koncowki do szczoteczki alfawise s100 i myśle przy okazji o tym bluetooth :D
@misiek735: no teoretycznie w tym kablu moim zasięgu jest ok ale jak zaslonisz go dłonią albo za plecami będziesz go miał to przerywa na sekundę i dalej gra
Pytam bo chce kupić bt i nie wiem który wybrać...
found a very interesting goods in Gearbest:KZ Bluetooth Module Upgrade Cord - BLACK B PARAGRAPH PIN https://gearbest.app.link/HM0IsXZEwQ
Mam nadzieję że Ci dziala link bo mi jakoś apka go nie wczytuje. Ale jak w gearbest wpiszesz kz bluetooth to będziesz widział ten nowszy moduł za 10 dolców. Na ali jest za 10 euro czyli troche drożej.
Akurat chce zamówić koncowki do szczoteczki alfawise s100 i myśle przy okazji o tym bluetooth :D