Wpis z mikrobloga

Mircy z DW, poszukuję tapicera, który zszyje skórzany fotel (zwykła czy eko, nie wiem, nie znam się) w jednym miejscu (puścił jeden szew na siedzisku) i ewentualnie machnie go jakimś dobrym środkiem do konserwacji, chociaż nie jest to konieczne, a przy okazji nie zedrze ze mnie miliona monet.

Dobrze byłoby też, żeby miał zakład niedaleko przystanku MPK, a droga do niego nie prowadziła przez piach i błoto, ponieważ nie mam samochodu, więc pewnie bym musiał wieźć go autobusem/tramwajem. To akurat nie problem, bo przynajmniej ma się zapewnione miejsce siedzące ( ͡° ͜ʖ ͡°).

Ktoś kogoś poleca?

#wroclaw #pytanie #zapytajmroza
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Voyt17: ja ich kojarzę jak to był zakład tapicerski, teściowej mebelki obijali. Teraz to się nazywa Pan Tapicer.
Stary numer 71 341 68 58, nowy według google maps 698 947 616
Adres Chorzowska 59 - sprawdź sobie dojazd, bo jak autobus to nie wiem czy nie wygodniej Ci będzie wysiąść ze 134 na następnym przystanku (czyli nie na pętli) ale dawno nie jeździłam i na 100% nie potwierdzę, więc lepiej
  • Odpowiedz
@Voyt17: a na wapiennej koło Ciebie nie ma renowacji skór? Kiedyś tam mi kurtkę robili. Podejdź, powiedz jaki temat i pewnie w ramach fuchy podejdą do Ciebie po pracy.
  • Odpowiedz
@CatHater: Z tego co widzę na ich stronie, raczej nie zajmują się naprawą tapicerki. To jest jednak konkretne rozdarcie. Mimo wszystko dzięki za polecenie, bo gdzieś mi w szafie leży uwalona skórzana kurtka.
  • Odpowiedz