Aktywne Wpisy
dzbanzyciowy +16
Ryksa +2
siedze tu sobie z wami a moj przyszly chlopak teraz pewnie rucha jakieś Julki ( ͡° ʖ̯ ͡°) aż łóżko pęka, ściany się walą, itepe
za co mnie bóg tak ukarał (╥﹏╥)
za co mnie bóg tak ukarał (╥﹏╥)
Myślę #!$%@?... jak te boisko musi wyglądać, żeby ściągać tam Morka. Patrzę, a to prawilne boisko z bramkami i uwaga... nawet siatkami w bramkach! #!$%@? JAKI LUKSUS.
Ja to za gówniaka grałem na brukowanej ślepej uliczce, gdzie każdy upadek kończył się pogrzebem i dwudniową żałobą. Za bramki robiły nam, albo plecaki, albo czapki... #!$%@? jak trza było to i ten bruk wyrywaliśmy na słupki!
A tam jakiś gówniak płacze, że jak #!$%@? gałę za boisko to musi po nią iść xD #!$%@? no proszę...
PRAWO PASCALA - KTO WYBIŁ TEN #!$%@?!!! EFEKT DOPLERA - KTO WYBIŁ TEN ZAPIERDZIELA!!!
I jeszcze żeby ta piłka mu gdzieś niewiadomo gdzie #!$%@?ła... W naszym przypadku wykopanie gały równało się z pożegnaniem z nią, albo pożegnaniem z rodziną, bo trzeba było wejść na podwórko którego pilnował wściekły Cygan - pies, a raczej kawał #!$%@?, który ciągle zrywał się z łańcucha i terroryzował okolice.
Chyba się starzeje...
#gownowpis #heheszki #polityka #przegryw