Aktywne Wpisy
szynszyla2018 +35
Tak do mnie właśnie doszło. Teraz politycy chcą zrezygnować z prac domowych dla kaszojadow w podbaza. Czyli kaszojady w wieku 13 lat będą kończyć szkołę nie nauczone pracy nad sobą z brakami w nauce. Równocześnie od lat otwiera się mnóstwo szkół wyższych prywatnych gdzie wystarczy przelew i 30 % z matury teraz do tego dołączyły uczelnie medyczne kształcące lekarzy. Więc za 15 lat będzie mnie leczył lekarz co nie ogarniał matmy na
OsamaPepe +397
Wykop zasrany jakimiś pseudoartykulami o cpk jako wspaniała inwestycja.
Tak jak Ostrołęka, która miała zarabiać i podnieść Polske z kolan, a upadła na swój głupi pisowski ryj.
Pisiory my wiemy, że już pokupowaliscie sobie działeczki na tym terenie i przewaliliscie astronomiczne pieniądze podatników na to gówno, a lista was nienazartych nierobów dalej ciągle rośnie. Nie zesrajcie się z tym promowaniem cpk i pogódźcie się, że wasze katastroficzne rządy dla kraju się skończyły
Tak jak Ostrołęka, która miała zarabiać i podnieść Polske z kolan, a upadła na swój głupi pisowski ryj.
Pisiory my wiemy, że już pokupowaliscie sobie działeczki na tym terenie i przewaliliscie astronomiczne pieniądze podatników na to gówno, a lista was nienazartych nierobów dalej ciągle rośnie. Nie zesrajcie się z tym promowaniem cpk i pogódźcie się, że wasze katastroficzne rządy dla kraju się skończyły
Udział w odbywającej się raz w roku bitwie był moim marzeniem, wpisanym na listę marzeń. Dokładnie tydzień temu udało mi się je zrealizować. Trochę zaskoczyły mnie bilety i parę rzeczy na miejscu, postanowiłem więc przygotować też praktyczny artykuł dla osób, które też chciałby się tam wybrać.
Mam nadzieję, że materiał będzie dla Was ciekawy. Jeśli macie jakieś pytania śmiało zadawajcie je w komentarzach :)
Wołam zainteresowanych, którzy wyrazili chęć wołania. Jeśli ktoś chciałby dopisać się do listy, proszę o zostawienie plusa przy przeznaczonym do tego komentarzu pod niniejszym wpisem. Jeśli chcesz abym przestał Cię wołać to proszę napisz do mnie prywatną wiadomość.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia!
PS Przypominam, o możliwości śledzenia mojego tagu #roadtripbus gdzie publikuje różne rzeczy z obecnej podróży :)
Czy chciałbyś wziąć udział w La Tomatinie?
Bilety są od 2013 kiedy to rok wcześniej do Bunol przyjechało 50 tysięcy ludzi XD
Ciekawe jak to wyglądało w 2012, to musiała być masakra :D