Aktywne Wpisy
Jestem_Tutaj +6
Uwaga REBUS bd trudne!
Leosiaa +1
Czy chcąc wyciszyć mieszkanie (już wyremontowane), #!$%@? każdej ściany wełną mineralną i zrobienie sufitu podwieszanego pozwoli mi spać spokojnie bez słuchania stukania kopyt sąsiada nad głową? Blok z pustaków i wszystko się niesie każdą możliwą drogą, dlatego podejrzewam, że sam sufit nie wystarczy. Dosłownie jak jest w domu to napieprza nogami co 5 sekund w podłogę, jakby kroki nabijał na apce:)) Pierwsze co wejdę do domu to słyszę stukanie aż do 1
A do meneli karetka w 5min za każdym razem tylko dlatego, że są na żywo, ich adres jest znany i w razie wu dowody na pogotowie są w internecie.
#danielmagical #patostreamy #rakcontent
Tylko miałem babkę chora na serce. Arytmia i te sprawy.
Za każdym razem trzeba było po kilka h czekać na izbie bo mieszkała na zadupiu i karetki miały to gdzieś.
Ale ostatnim razem jak byłem na pogotowiu to typ leżał z rozwalonym na maksa łbem. Butelkę gdzieś na imprezie w bania dostał. Pomimo kałuży krwi i tak musiał odczekać ( ͡° ͜ʖ
Bo w tym czasie panowie z pogotowia mogli pomóc komuś bardziej wartościowemu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak trafisz że lekarz ma dyżur.
Bo jak nie to cie odpalantuja.
Mnie to osobiście wkur.. ze za każdym razem jak byłem z kims na pogotowiu to wszyscy normalni czekali a karetki zwozily tylko meneli