Wpis z mikrobloga

Wiecie co jest śmieszne? Że jak sobie złamiecie rękę, rozwalicie łeb, dostaniecie jakiś problemów z oddychaniem czy sercem to czekacie na izbie przyjęć kilka godzin zanim ktoś was zbada...
A do meneli karetka w 5min za każdym razem tylko dlatego, że są na żywo, ich adres jest znany i w razie wu dowody na pogotowie są w internecie.

#danielmagical #patostreamy #rakcontent
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pankuronium: ja nie mówię o sobie.
Tylko miałem babkę chora na serce. Arytmia i te sprawy.
Za każdym razem trzeba było po kilka h czekać na izbie bo mieszkała na zadupiu i karetki miały to gdzieś.
Ale ostatnim razem jak byłem na pogotowiu to typ leżał z rozwalonym na maksa łbem. Butelkę gdzieś na imprezie w bania dostał. Pomimo kałuży krwi i tak musiał odczekać ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz
@Apox: mniej więcej tak to wygląda.
Jak trafisz że lekarz ma dyżur.
Bo jak nie to cie odpalantuja.
Mnie to osobiście wkur.. ze za każdym razem jak byłem z kims na pogotowiu to wszyscy normalni czekali a karetki zwozily tylko meneli
  • Odpowiedz
@AamericanoO no wlasnie nie do końca. Lekarz wystawiajacy skierowanie najpierw obdzwonil okoliczne sory aby sie dowiedziec sie czy przyjmuje dany specjalista i skierowal mnie do tego gdzie przyjmowal a i tak kolejka byla mega dluga. Jeden z pacjetow na tym sorze czekal 26h xD
  • Odpowiedz