Aktywne Wpisy
WykopX +48
#wroclaw Chwilę temu 17 latka przechodziła przez przejście dla pieszych (Rondo) i jebnął w nią tramwaj. Zginęła na miejscu. Kilka wozów straży pożarnej, parawan rozłożony, nadal ją zeskrobują z torów.
#wypadek #smiertelnewypadki
#wypadek #smiertelnewypadki
mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Witam wszystkich,
mam problem i nie wiem za bardzo co zrobić.
Mam małego synka <1r.ż. i żonę. Mieszkamy w Warszawie w 2 pokojowym mieszkaniu (należy do jej rodziców).
Mi się tu podoba ale żona strasznie ciśnie żeby kupić coś nowego. Mimo że oboje dosyć dobrze zarabiamy to wciąż przy dzisiejszych cenach byłoby to równoważne z kredytem na kilka lat. Ogólnie nie miałbym temu nic przeciwko, gdyby nie to że
Witam wszystkich,
mam problem i nie wiem za bardzo co zrobić.
Mam małego synka <1r.ż. i żonę. Mieszkamy w Warszawie w 2 pokojowym mieszkaniu (należy do jej rodziców).
Mi się tu podoba ale żona strasznie ciśnie żeby kupić coś nowego. Mimo że oboje dosyć dobrze zarabiamy to wciąż przy dzisiejszych cenach byłoby to równoważne z kredytem na kilka lat. Ogólnie nie miałbym temu nic przeciwko, gdyby nie to że
Dość poprawności politycznej. Widzicie, co się dzieje w Anglii, gdy zaczęli wpuszczać ciapatych? To samo będzie, po wpuszczeniu blipów na wypok. Na dzień dobry dostali zasiłki w postaci czarnego mikroblogera i już pracować na ten tytuł nie muszą. Do tego nie integrują się z obywatelami mirko, a ich wpisy są na poziomie allahu akbar. Kwo Wadis mirko?
@jubal: przejrzyj sobie trochę wykopów na głównej dotyczących muzułmanów to dowiesz się o co chodzi : )
@anisek: tej, a znasz jakichś muzułmanów?
@anisek: tak, np. polskich (sporo już zateizowanych) tatarów
@eliwuu: nazywanie arabów ciapatymi, czy murzynów czarnuchami w gronie znajomych, czy w internecie, często nie jest rasizmem, ponieważ może to nie wynikać z negatywnych pobudek. Mogę nazwać murzyna czarnuchem, nie uważając go za gorszego od siebie na ten przykład.