Wpis z mikrobloga

ale mnie #!$%@? teraz ta giera, kiedys gralem sobie z double pompką i bylo zajebiscie, jak byles dobry w budowaniu to miales przewage nad ludzmi i bylo widac ze jestes dobry. Teraz nawet jak jestes zajebisty w budowaniu to #!$%@? ci to da bo dostajesz #!$%@? spam pod nogi. Wczesniej granie 1 vs 4 na oddzialach nie sprawialo mi problemu teraz to jest zart jakis, nie wazne jak szybko sie budujesz wystarczy ze oponenci przytrzymaja przycisk. Dobra sorry musialem sie wyplakac,lepiej mi kocham was
#fortnite
  • 26
  • Odpowiedz
@Kimsehu: Wtedy też było przesadzone. Podwójne pompy były rakiem również, spam jak z P90 dodatkowo jeszcze stare dmg z nich i finalnie nie było szans. Teraz jakiś minimalny balans się robi, jeszcze P90 jakoś trochę znerfić i będzie imo ok.
  • Odpowiedz
@epll: no byly op jesli sie gralo jak cep i sie lecialo na heady bez budowania, wystarczylo oddac strzal i budowac a teraz to nawet tego p90 nie ograsz bo spami to szybciej niz ty budujesz trzymajac przycisk
  • Odpowiedz
@Kimsehu: Nawet jak budowałeś to jeden zły ruch i leżałeś na strzała. Teraz +/- można się jakoś bić na blisko z większym balansem, chyba, że ktoś ma p90 to wtedy rak dalej XD
  • Odpowiedz
@Kimsehu: Cały czas imo lepiej niż kto pierwszy strzeli i ma więcej farta w pompowym losowaniu dmg. Przecież wtedy jak matka boska pompowa dobrze wylosowała to przeciwnik ginął na hita z 5 metrów XD
  • Odpowiedz
@Kimsehu gram w ta gierke od listopada i muszę przyznać ci rację, po stokroć wolałem randomowe pompy które coś czasem biły i brak turbobudowania od tego co jest teraz, ciąglych spamów z tommyguna i p90 oraz walk w powietrzu na przewagę wysokości
  • Odpowiedz
Jak jeszcze byly doublepump poziom w fortnicie byl o wiele nizszy, poza tym randomowy strzal z pompy konczyl gre teraz walki są dluzsze i trzeba oddac wiecej celnych strzalow co promuje lepszych graczy. Gra staje sie randomowa bardziej dlatego ze baza dobrych graczy rosnie po skirmishach z takimi prizepolami sporo graczy tryharduje zeby zostac pro. No a budowanie ciagle jest kluczowe w tej grze tyle ze juz nie wystarczą jak kiedys niepodparte
  • Odpowiedz
@epll: P90 po nerfie ssie, zielony tommy jest lepszy od złotego p90.
@Kimsehu: psują grę, tak samo z pułapkami, nerfia zasięg, bugują się, coraz mniej ich, a był to jeden z łatwiejszych sposobów na zabicie pro graczy.
@fiodorowski: wiele celnych? Wbija typ z tommy/lkm i budujesz aż mu sie skończy 150 ammo xD
  • Odpowiedz
@fiodorowski: Przywołujesz streamerow, a to oni i prosi najbardziej narzekają na tommy gunna i obecna metę xD
Porażki? Naprawdę chcesz od razu wjeżdżać, ze skoro ktoś krytykuje to sobie nie radzi? :D Mi wszystko jedno czym, i tak wygrywam, jestem obiektywny i stawiam się w sytuacji słabszych, elo xD
  • Odpowiedz