Aktywne Wpisy
Lambo994 +236
Najbardziej zabawny jest fakt, że dobrze wykształcona i zamożna wielkomiejska klasa średnia, w większości głosuje na ugrupowania lewicowe albo socjal-liberalne i popiera państwową edukację na wysokim poziomie, służbę zdrowia, dobrze zorganizowany transport publiczny itd. Mimo, że przy zarobkach tych ludzi większość z nich może spokojnie sobie pozwolić na posłanie dziecka do prywatnej szkoły, zakup nowego auta itp.
Natomiast Areczki wszelkie kuce z konfederacji pracujące za 3 tysiące netto w Powiatowych kołchozach i
Natomiast Areczki wszelkie kuce z konfederacji pracujące za 3 tysiące netto w Powiatowych kołchozach i
Na takim poziomie jest obecnie wykop. Dziewczyny głosują na Lewicę i PO bo chcą się ruchać. Sprawdzone info poparte badaniami. Proste- czego nie rozumiesz. To bardzo ciekawe w jakim świecie tacy ludzie żyją.
Od kilku miesięcy ilość troli i debili na tym portalu przekracza wszelkie granice. Albo tu ludzie przestaną wchodzić albo ten portal do końca już będzie się kojarzył z bandą debili.
#bekazprawakow #bekazprzegrywow #bekazpodludzi #wykop
Od kilku miesięcy ilość troli i debili na tym portalu przekracza wszelkie granice. Albo tu ludzie przestaną wchodzić albo ten portal do końca już będzie się kojarzył z bandą debili.
#bekazprawakow #bekazprzegrywow #bekazpodludzi #wykop
Dlaczego graczy #!$%@? artyleria? Przecież gdyby jej nie było to mecz musiałby trwać x3 bo ciężkie czołgi by się #!$%@?ły bez strachu o #!$%@? ostrzałem z kosmosu, a artka wymusza dynamiczną rozgrywkę, mimo że grając nią o dynamice można zapomnieć.
@ZercaMirkoslaw: o cie #!$%@?. Mój facepalm przebił także sufit. Rak wymusza jedynie zdecydowanie większe kampienie za osłonami, które i tak gówno dają przez tą posraną mechanikę ogłuszania. Dziwnym trafem jeżeli nie ma artylerii w bitwach to zazwyczaj gracze o większych umiejętnościach są w stanie je wykorzystać i nawet przechylić szalę zwycięstwa. Natomiast wystarczy, że taki tchórz z końca mapy zacznie srać cały czas i ma się jedynie
Komentarz usunięty przez autora
Społeczność WOTa jest prawie tak samo rakowa jak LoLa. Każdy chce wymiatać i każdy gra tym samym schematem, nikt nie eksperymentuje, nie próbuje robić coś innego.
A ja lubię jak coś mnie zaskakuje, zesrałbym się z nudów gdyby każdy mecz wyglądałby tak samo, dlatego nie gram w
Rzadko trafia się gracz który próbuje ogarnąć coś innego.
Zanim wprowadzono możliwość zjechania z bardziej stromej górki bitwy były strasznie nudne bo
To czy w bitwie jest arta czy jej nie ma, dla takiego osobnika nie ma znaczenia, bo on nie patrzy na składy drużyn, tylko jedzie przed siebie, w to miejsce, gdzie zawsze. Kiedy zginie to wyzywa innych, że mu nie pomogli (a sam nie
Arta była od zawsze w wocie, natomiast subtelne techniki kątowania, dziwnych manewrów to już późniejsze lata tej gry. Mnie bardziej od arty denerwuje brak czatu między drużynami.
Komentarz usunięty przez autora