Wpis z mikrobloga

@tomastomas1985: kurde, ten jej instagram burzy mi projekcje jakie miałem w głowie odnośnie jej osoby xD. Jaka to ona niezależna i w ogóle. A to pewnie Karaś to ten fajny i normalny, a ta sie kreuje na jakąś heroinistkę.
  • Odpowiedz
  • 0
@ebismolarek tego nie wiem. Wydaje mi sie, ze ona odkrywa swoja seksualnosc i czasami probuje byc nieco zadziorna. Na jednej z relacji byla zupelnie gola i tylko zamazala co wazne. Tym niemniej jest uduchowiona. Wydaje sie byc delikatna i czula. Ale co jest w glowie dowiemy sie z autobiografii za 20 lat :D Dla mnie wciaz ma w sobie nutke indywidualizmu.
  • Odpowiedz
@tomastomas1985: Nie no właśnie, w początkowych wywiadach wydawała się taka, fajna, skromna, ale nie do przesady skromna, taka, z którą miałem nadzieję, że znalazłbym wspólny język, ale teraz widzę, że za bardzo poszła w hipsterstwo. Miałem kiedyś bliską znajomą, która śmiała się z tych wszystkich instagramerek, mody na wege, i crossfit, a teraz sama najpjerdala zdjecia każdego dania i każdej książki, którą ma w ręcę, oczywiście po 100 na jedną książkę,
  • Odpowiedz