Aktywne Wpisy

bluzgajacy +775
#p0lka Zauważyliście, że jak się jedzie samochodem to w korku jak chcesz wyjechać z ulicy podporządkowanej to nigdy kobieta cię nie wpuści? Z okularami przeciwsłonecznymi na nosie i podniesioną głową udają, że cię nie widzą, mają na ciebie totalnie #!$%@?. Wpuści cię dopiero jakiś facet

HuopWsiowy +74
Czy wy też uprawiacie tzw. KRĘCENIE PALCEM PO JAGODZIE?
Chodzi mi o to, ze jak siedzi się przed kompem to wiadomo, resztki spermy, mastka, odparowana chemia z sików zbiera się pod napletkiem i to fajnie tam sobie dojrzewa. I tak w trakcie dnia wsadzany jest palec w napletek i sobie kręcimy dookoła jagody nim, zbieramy smaczki i zapaszki a potem pod nosek i wdyyyyychanko!!! (。◕‿‿◕。)
Chodzi mi o to, ze jak siedzi się przed kompem to wiadomo, resztki spermy, mastka, odparowana chemia z sików zbiera się pod napletkiem i to fajnie tam sobie dojrzewa. I tak w trakcie dnia wsadzany jest palec w napletek i sobie kręcimy dookoła jagody nim, zbieramy smaczki i zapaszki a potem pod nosek i wdyyyyychanko!!! (。◕‿‿◕。)

Witam, ostatnio przesiadlem sie na linux. Jest super alee mam maly problem z updatem. Mianowicie podczas update'u z poziomu terminala wywala blad.
Nie wiem czy przez to zatrzymuje cala procedure aktualizacji? Da sie jakos zaktualizowac system z wykluczeniem jednej aplikacji?
A teraz co to znaczy, że repo nie odpowada? Czy to oznacza, ze serwer padł? Nie, w tym wypadku po prostu twórca nie przygotował oprogramowania pod twoją wersję systemu. Ostatnia wersja którą obsługuje repo qnapi to zesty, ty masz wydanie systemu bionic.
Jak to naprawić? Albo podmieniasz bionic na
źródło: comment_qvzneAWD0bjhfbvy3NeIW94GaVhkdZAZ.jpg
Pobierz@fervi: Niby może, ale ogarnąłem, że z repo wbudowanego jest dużo starsze.
W sumie moim priorytetem bylo zaktualizowanie latte-dock.
Zaktualizowalem go przez - sudo apt-get dist-upgrade latte-dock i pobralo wszystkie brakujace aktualizacje.
O ile jest to zainstaluje
apt-get dist-upgrade robi aktualizację
Oczywiście możesz używać graficznych rzeczy xd
EDIT: Dodatkowo nie wyswietlal zadnych bledow. Po prostu postep stal w miejscu
No właśnie nie zawsze działa