Aktywne Wpisy
nadziej_c +25
bylem dzisiaj u barbera klasy premium i zrobil mi taki przedzialek, czy tak powinno byc? dodam ze zaplacilem 400zl
johann-meier +630
Zaplusuj i sprawdź, na co umrzesz. Tylko pierwsza próba się liczy. Odklikanie cię nie uratuje!
Znaczenie ostatniej cyfry:
1 - naturalna śmierć w późnym wieku
2 - wypadek komunikacyjny
3 - na wojnie
4 - na raka
5 - problemy z układem krążenia
6 - będziesz zamordowany
7 - utopisz się
8 - popełnisz samobójstwo
9 - zwierzę cię zaatakuje (np. psy)
0 - bakterie/wirusy cię zaatakują
Znaczenie ostatniej cyfry:
1 - naturalna śmierć w późnym wieku
2 - wypadek komunikacyjny
3 - na wojnie
4 - na raka
5 - problemy z układem krążenia
6 - będziesz zamordowany
7 - utopisz się
8 - popełnisz samobójstwo
9 - zwierzę cię zaatakuje (np. psy)
0 - bakterie/wirusy cię zaatakują
Zacznijmy od początku od kilku dni dostaję telefony o różnych porach dnia a i nierzadko w nocy, mało tego taka sama sytuacja miała miejsce u mojej siostry, ojca a nawet u babci. Postanowiłem odebrać ten telefon okazało się że w mojej okolicy organizowane jest spotkanie zdrowotne i miła pani oferuje mi tablet za samo przyjście. W tym momencie zrozumiałem że to jest mój moment no więc zapytałem grzecznie czy mogę przyjść z babcią bo ma za dużo pieniędzy i za mało garnków. Oczywiście miła pani odparła że nie wie do czego zmierzam xD. Rozlaczyla się no szkoda. Na szczęście za 5 min rozbrzmial dzwonek w telefonie mojej siostry okazało się że to znów ta przemiła pani oferuje mi tablet. No więc grzecznie się zapytałem czy to fajne uczucie dzwonić często do ludzi starszych i zapraszać ich na spotkania z których mogą wyjść z goła dupa i problemami. Gdy znowu odpowiedziała że nie wie o co mi chodzi powiedziałem że nie ma rozumu i godności człowieka znów się rozłączyla. Ta sytuacja powtórzyła się jeszcze z telefonem mojej babci i taty oczywiście wszystkie rozmowy wyglądały podobnie do powyżej wymienionych.
No więc moje pytanie brzmi czy Orange sprzedaje dane osobowe swoich klientów? Nadmienię tylko że wpadłem na to gdyż jedynym telefonem na który nie dzwonili był telefon mojej mamy który jest zarejestrowany w plusie.
A tak przy okazji nagle na YouTube zaczęły mi się pojawiać reportaże o tych całych spotkaniach chociaz nic nie googlowałem xD
Jak przeczytałeś do tego momentu zostaw plusa może ktoś miał podobne doświadczenie może to trzeba trochę naglosnic bo jak dla mnie to trochę chora sytuacja #oszusci #orange #zalesie #afera