Wpis z mikrobloga

#medicover i #luxmed we #wroclaw padły ofiarami własnej popularności. W Luxmed najblizszy termin u endokrynologa - listopad, w Medicover specjaliści (derma-, alergo-, pulmuno-, endokryno-) mają brak jakiegokolwiek terminu wizyty. Korzystam z pakietów "zakładowych" II poziomu. Czy wyższy pakiet ma więcej dostępnych okienek do zapisu? A może jedyne realne rozwiązanie na dzień dzisiejszy to chodzenie do #lekarz zupełnie prywatnie, bo inaczej nie ma szans się dostać?
  • 24
  • Odpowiedz
@blisko_kebab: zadzwoń na infolinie, jak powiedzą że nie ma terminu to zapytaj w jakim terminie zgodnie z umową mają Ciebie umówić do tego specjalisty. Medicover teraz tnie w ooja i w apce ukrywają dostępne wizyty. Ja miałem tak że do ortopedy do którego w miarę regularnie chodzę miałem wizyt do oporu, a żona nie widziała ani jednej.
  • Odpowiedz
@blisko_kebab: a nie mają jakiś umów na terminy tzw SLA? U mnie też czasami chcą dawać odległe terminy ale przypomnienie o umowie między firmą a medicoverem powoduje że magicznie pojawiają się wolne terminy?
  • Odpowiedz