@nieocenzurowany88: Podpowiesz pod jaką frazą szukałeś? Szukałem chyba z 10 minut i nie mogłem znaleźć, bo wyskakiwały same artykuły, w których nie była wyszczególniona ulica. Dzięki!
@poop: w sumie to fartem znalazłem, bo na drugą stronę wyników bym nie wszedł, a to był ostatni na pierwszej stronie :) wpisałem w google "rodzina bogdańskich ulicy" i znalazło ale dopiero 10 wynik, potem już tylko google street i porównywanie domów :)
@poop: cześć, wiem że data, ale wiesz może czy ktoś obecnie zamieszkuje ten dom? czy po prostu stoi pusty od ponad 20 lat? zaintrygowało mnie to zaginięcie
@Cyfra1999: Jak byłem 5 lat temu, to wyglądało, jakby ktoś mieszkał, ogród zadbany, firanki w oknach. Może kiedyś przy okazji przejadę się rowerem i sprawdzę :-)
@poop: Na mapach google sprawdzałem i faktycznie wygląda na zadbany tak jak piszesz.Skoro byli właściciele mieli długi, to chyba nikt nie może od tak w tym domu zamieszkać, tylko posprzątać od czasu do czasu, zgadza się?Zastanawiam się nad jednym, rodzina miała rzekomy dług, a pieniądze na taki domek to już mieli? Prawdopodobnie już nigdy nie wrócą do tej posiadłośći, bo albo wszyscy nie żyją. albo ustatkowali się gdzieś.
@cyberzebracy: Mieszkam około 10 km, więc całkiem niedaleko. Nie wiem czy ktoś tam mieszkał, ale dom wyglądał, jakby przynajmniej od czasu do czasu ktoś doglądał. Nie było zarośnięte, nie było zdewastowane.
@poop: Trochę popatrzałem i dom po 2022 jest zaniedbany chodzi o elewacje talerz satelitarny oraz schody czy masz jakieś zdjęcia wykonane od 2023 do 2025?
https://goo.gl/maps/nGZkupPLgwj
źródło: comment_jtD5lryYYN7aop0m7da3ZVO5v9cWOIgJ.jpg
Pobierz