Wpis z mikrobloga

@damianpiwowarski: @Namib: @dominik-ortyl: @Crecha: Pomimo, że to gimnazjalistka a wiec powinna być nie groźna to jednak nie podzielę się z wami chociaż dlatego by jej wściekłość nie doprowadziła do transformacji pozwalającej na powieszenie mnie za jaja ;) Uwierzcie mi na słowo. Fajna jest ale na razie poza zainteresowaniem bo to jeszcze dzieciak i niech wydorośleje (bardziej po szowinistycznemu niech jej cycki urosną ;)). Tak więc za kilka lat
@banani: @damianpiwowarski: @Crecha: Jak tacy napaleni to sami sobie znajdźcie :D Swoją drogą mało macie w okolicy gimnazjów ?:P No właśnie :).

@banani: 7 lat. Akurat tyle pomiędzy moimi rodzicami jest. Nie mniej to jej odpowiedzi na pytanie: "Płonie szkoła co robisz?

Obrabiam sklepik szkolny ;D · Pieke sobie kielbaski:) · Zapraszam przyjaciół do podziwiania widoków · Zamykam dzwi zeby nauczyciele płoneli ;D · Biorę #!$%@? popcorn,siadam na
@banani: Powiedzmy, że kobiety stają się fajnymi dziewczynami(jeżeli chodzi o charakter) w wieku 18 lat. Daje to 3-4 lata czekania. Więc szkoda czekać bo w tym czasie można się 5 razy ożenić i 4 rozwieść ;)
@5th: Jej odpowiedzi na "Płonie szkoła co robisz?" są wg. mnie jak najbardziej właściwe :).

Moje typy: Zamykam dzwi zeby nauczyciele płonęli, Biorę #!$%@? popcorn,siadam na #!$%@? taborecie i oglądam show, Płaczę ...... ze szczęścia, Nacieszam się wspaniałym widokiem, Nakierowuje straż w inny kierunek, od siebie jeszcze bym dorzucił lecę na stację paliwową po benzynę by szybko nie zgasła.

Co prawda już dawno po studiach jestem ale niesmak do budy pozostał.
@FlaszGordon:

Ps. Dziewczyna chyba w moim typie. Daj znać jak skończy 18stkę ;).

Spoko wpierw ją wychowam i podrzucę ją Tobie. Tyle, że jeszcze 18stki są świeże to podrzucę Tobie 19-stkę a później wezmę się za urabianie następnej 15-stki :D. Pasuje ;)?

W sumie to trochę przesadziłem z tym gimbusiarstwem, może to wina stereotypów. Ciężko powiedzieć.