Aktywne Wpisy
metjumakk +9
Im więcej korzystam z Tindera, tym bardziej uważam, że dziewczyny na tej apce są jakieś #!$%@?. Ale to tylko część głębszego problemu z kobietkami w naszym społeczeństwie. Po tym wpisie, możecie uznać mnie za incela, wariata, szura, I don't care anymore. Możecie sobie pisać takie określenia, #!$%@? jajca. Naprawdę, nastąpił u mnie jakiś breaking point.
Zacznę od luźniejszego tematu, czyli tindera.
Sam tinder #!$%@?. Aplikacja, od której kobietkom #!$%@?ło. Gdybym mógł to
Zacznę od luźniejszego tematu, czyli tindera.
Sam tinder #!$%@?. Aplikacja, od której kobietkom #!$%@?ło. Gdybym mógł to
wfyokyga +20
Plecy mnie bolom i noga i wszystko
Prawdopodobnie zapowietrza mi się układ paliwowy w Astra G. Zawsze z rana odpalam auto, pochodzi parę sekund, obroty spadają i gaśnie. Potem mam problem z odpaleniem. Zauważyłem, że gdy przy odpaleniu dam mu ostro gazu (leci biały dym z wydechu) to już nie zgaśnie i potem już normalnie odpala, ale też nie zawsze. Czasami tak zamuli, że nie idzie odpalić. Wyczytałem, żeby stawiać auto przedem z górki. Lepiej odpala, częściej się udaje bez problemu odpalić (nie leci biały dym). Założyłem dwa zawory zwrotne, przed filtrem i za filtrem. Chwilę jakby było lepiej, ale znowu lipa. Gdzie szukać nieszczelności? Auto stało prawie rok (w tym w zime).
Astra G 2.0 81 kw.
Dodam też, że jak np stoje na światłach itd. obroty są niższe to zapala się kontrolka od EGR (sprawdziłem w kompie). Jak ruszę, obroty wzrastają powyżej 1tyś to znika i jest OK.
Mam nadzieję, że dobrze opisałem. Jak samemu mi się nie uda, to wiadomo, do mechanika śmigam.
@levusek1992: Prawdopodobnie padajaca juz pompa. Mozesz zalozyc zaworek zwrotny . A wlasciwie dwa i powinno pomoc.
Zobacz czy widac powietrze gdzies. Ale objaw jest ksiazkowy. A wiem, co mowie, bo mialem ich kilkadziesiat
Przecież pompa paliwa w internecie nie jest jakaś droga z tego co patrze.
Miałem te same objawy tylko w vectrze c 2.2 dti. Diagnoza tak jak ludzie powyzej - pompa. Jeden magik mi to zregenerowal ale kazał jak najszybciej pozbyć się auta. Z tego co pamietam to jedyna pewna droga to nowa pompa, która kosztuje worek złota.