Wpis z mikrobloga

Piękne czasy nastały, gdy pod wpływem fejmu tagów #bekazkatoli i @gimboateizm największe trolle #neuropa zaczynają się między sobą gryżć. Ci najsłabsi, którzy są jak chorągiewki podporządkowali się temu co pisze @lakukaracza_ i klepią jak on pomimo tego, ze przez ostatnie 2 lata nie zrobili ani jednego wpisu pod ww. tagami, a teraz wielcy wojownicy (np. @k1fl0w czy @Xianist ). Druga część neuropków się odcina i nie chcę być kojarzona z @lakukaracza_ który notabene zrobił multikonto @Wakacje_w_styksie i teraz sam ze sobą prowadzi dyskusje pod wpisami (psychotropy chyba już nie działają) xDDD Kto by pomyślał, że temat religii rozwali neurope od srodka xD

#polityka #4konserwy #bekazlewactwa
gordon-idiotman - Piękne czasy nastały, gdy pod wpływem fejmu tagów #bekazkatoli i @g...

źródło: comment_Ls0BLV9MkO4CXtNPRnqRZgthrd9bLx90.jpg

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
@nieocenzurowany88: @Wakacje_w_styksie: Lakukaracza myslalem ze po twoim wyznaniu ze jestes chory psychicznie i bierzesz psychotropy gorzej nie bedzie. Mylilem sie, poszedles jeszcze dalej i zaczales wrzucac nagie zdjecia zony. To juz chyba bylo dno dna, ale ty poszedles jezszcze dalej xD Utworzyles sobie mulit i prowadzisz sam ze soba dyskusje xDDDDDDDDDDD
  • Odpowiedz
@k1fl0w: Bo pomyliłeś tematy. W domu też jak rodzice rozmawiają o twoich ocenach szkolnych to im przerywasz i poruszasz inny temat? Tu wpadłeś i wielce oswiecony krzyknąłeś, hey wiecie ze w IR w 40 lat zmalała liczba wiernych? Niesamowite!!!!

Zrób sobie swój wpis. Ja nie mam ochoty czytac oświeconych gimboateistów, któzy za kilka dni wrócą do szkoły.
  • Odpowiedz
@gordon-idiotman: Po pierwsze: Przypominam że w tym kraju obowiązuje jeszcze domniemanie niewinności, jeśli nie masz dowodów że styks to multi lakukaraczy, to lepiej zamilcz. Jeśli masz to zgłoś się do moderacji. Po drugie, co prawda ja tu raptem miesiąc siedzę. Ale to wystarczy by się zorientować że akurat Neuropa to tag podzielony od chyba zawsze. Siedzą tam ludzie rozmaici. Od Centro-(tu wstaw drugi człon) po skrajnych libertarianian i akapy. A
  • Odpowiedz