Aktywne Wpisy
vofeen +7
Od ponad 3 lat robie nocki w cukierni u prywaciarza. 6 dni. Nie mam nawet 4k na rękę.
Wczoraj trafiła mi się oferta pracy, którą chciałem wykonywać już dawno.
Niedawno zwolnił się u nas dobry pracownik, który wszystko potrafił zrobić, był wszechstronny. Teraz zostało nas dwóch i wiem, że jeśli ktoś z nas się zwolni, to szef będzie miał mokro. Zresztą jestem aż nadto empatyczny, bo nie chce zostawiać kumpla z jakimś
Wczoraj trafiła mi się oferta pracy, którą chciałem wykonywać już dawno.
Niedawno zwolnił się u nas dobry pracownik, który wszystko potrafił zrobić, był wszechstronny. Teraz zostało nas dwóch i wiem, że jeśli ktoś z nas się zwolni, to szef będzie miał mokro. Zresztą jestem aż nadto empatyczny, bo nie chce zostawiać kumpla z jakimś
Mamut_z_wiertlem +22
Witajcie, jestem wysoko wrażliwa osobą, mam 17 lat a 18 będę miał w marcu dokładnie 3 marca. Cierpię jak zbity pies, nie wiem co ze sobą zrobić mam depresję i jestem zbyt wrazliwy, nigdy się w życiu nie cieszyłem wszyscy mnie meczeli nawet w szkole, ale żebym to wszystko napisał linijek by tu brakło, byłem u psycholożki która kazała mi wchodzić na tiktoka i się cieszyć z małych rzeczy, olałem kompletnie tą
"Tak czy owak owe tereny Woolpit są surowo naznaczone nietypową ochroną iż właśnie tam stwierdzając fakty istnieje jedno z podziemnych miast, dla ludzi ich gatunku. Podejrzewa się także, że żyją nawet do 600 lat, więc czy nas energia pochodząca z kosmosu, Słońca szybciej załatwia?
Jak wiemy istnieją też na Ziemi ludzie hybrydy, o których możemy połuchać w mitach i legendach np. grecjich (minotaur). Jak wiadomo Minotaur był uwięziony w labiryncie, ale po co? Mówi się że miał odbywać tam wieczną karę, lecz w powiązaniu z podziemnymi miastami rozchodzi się myśl, czyżby stworzona do celów ochrony dana hybryda nie miała służyć przepędzaniu ludzi od strefy wejścia do podziemnego miasta ludzi podziemi?
Jeżeli mielibyśmy szukać miejsc na Ziemi gdzie tego typu miasta podziemne istnieją, musimy zwrócić uwagę na szczegóły w Woolpit bo napewno jakimś znakiem jest tamta ziemia odznaczona, dla wiedzy tym, którzy pomagają cywilizacji podziemnej przetrwać.
Ciekawostka: Na YouTube nie znajdziemy filmu o dzieciach z Woolpit :) "
#lolcontent #czycos
Komentarz usunięty przez moderatora