@Tom_Ja: o kurde dobrze pomyślana kampania aż zaplusuję. Przecież napisał zlodziejom patrz nomenklaturze, szkoda że nie zdajesz sobie sprawy jak powstawały najwieksze majatki 3 RP. Chyba czas troszkę o tym poczytać? Wypadałoby.
o te #!$%@? sowiety... dzieci nawet na to nie zapracowały. rozdawnictwo wszędzie.
@swarvarog: akurat popieram takie rozdawnictwo. I zdaję sobie sprawę z grzechów poprzedników, @Good-Bad. Po prostu pokazuję, że ta pozytywna kampania może obrócić się przeciwko PiSowi. I w mojej ocenie będzie mniej skuteczna niż negatywna PON. Bo też słowa typu odebrał nie są jakoś miłe. Nawet jeśli chodzi o złodziei...
@Tom_Ja: Jest zajebista jesli chodzi prosty sposób odpowoedzi na atak. Manipulacyjny majstersztyk. Jesli uważasz że ta "prostacka" kampania od PO i Nowoczesnej przypasowała neutralnemu i niezdecydowanemu elektoratowi to muszę Cie rozczarować. Było i jest w niej za dużo chamstwa. To odrzuca. Natomiast sprzedało się dobrze tylko zabetonowanemu elektoratowi. Chyba nie o to do końca chodziło?
@Good-Bad: mam wrażenie że pon celują tutaj raczej w cebulozę czyli solidną porcję elektoratu pis i prawie cały kukiz15. w kampani nie ma najmniejszego związku przyczynowo-skutkowego ("pis wzial miliony a wszystko drozeje") wiec to nie trafia raczej do osób kierujących się w swoich wyborach poglądami głębszymi niż talerz zupy. krótko mówiąc, jeśli chcesz zdobyć większość w parlamencie musisz sięgać po gówno-elektorat a reszta twoich myślących wyborców musi to rozumieć i się
Sikorski odwala taką robotę na arenie międzynarodowej, Tusk odblokował 600mld. Takich polityków nam trzeba. Poważnych i szanowanych. W komentarzu zdjęcie dla kontrastu.
#neuropa #4konserwy #bekazpisu #polityka
@Good-Bad: mowisz o uwlaszczeniu sie przez PiS?
@swarvarog: akurat popieram takie rozdawnictwo. I zdaję sobie sprawę z grzechów poprzedników, @Good-Bad. Po prostu pokazuję, że ta pozytywna kampania może obrócić się przeciwko PiSowi. I w mojej ocenie będzie mniej skuteczna niż negatywna PON. Bo też słowa typu odebrał nie są jakoś miłe. Nawet jeśli chodzi o złodziei...
Komentarz usunięty przez autora