Aktywne Wpisy
lopezox +1
Planuję zakup nowego telefonu. Do tej pory kupowałem zawsze telefony z serii Xiaomi Redmi Note i byłem zadowolony. Obecnie stwierdziłem, że może warto kupić coś z wyższej półki i zastanawiam się nad iPhonem 15, natomiast nie ukrywam, że cena dość spora. W związku z tym pytanie czy iPhone jest naprawdę warty swojej ceny, czy płacimy głównie za logo? Co takiego ma iPhone że jest tak ceniony i uważany za najlepszy? Naprawdę jest
Czy warto kupić iPhone?
- Tak 43.0% (58)
- Nie 57.0% (77)
Arboree +1
teraz niech tylko Anglia dostanie #!$%@? za wybranie lewactwa i będzie git, Niemcy, Francja, Anglia - same lewactwa poodpadają i zostanie prawicowa Hiszpania
#mecz
#mecz
1 dzień: Zasnąłem po max. 10 minutach - długi sen w kategorii "fałszywe przebudzenie"
2 dzień - LD(świadome śnienie), kiedy zakumnałem ze śnie robiłem bardzo infantylne rzeczy.. Byłem w jakimś p opieszczeniu i krzyczałem, że chce być na Hawajach, ale nic z tgo. Zobaczyłem babke w szlafroku, babka z 60-lat ale z niezłymi piersiami, była za drzwiami okiennymi, jak ją zobaczyłem, to pomyślałem sobie, że to tylko sen więc można zaliczać. Zabieram się z ato i ściągam spodnie, tyle siły w to włożyłem, że się obudziłem i powiedziałem" #!$%@? mać!!!"\
3 dzień. Siedziałem na kibelku, przeczuwałem, że ld znowu wejdzie. Czytałem o tym, przed snem, o testach rzeczywistości itd. ,zeby był opanowanym, nie stresować się i mirxgo mir dzwgiacć
I stało się. Znalazłem się w pomieszczeniu gdzie była moja mama i multum gości. Ja zacząłem krzyczeć, żeto tylko sen. Matka do mnie krzyczy, żebym zamknął morde i siary nie robił.. Zribiłem test rzedczywistości
- dotknąłem palcem palce drugiej ręki i zcząl mi dziwnie puchnać,.
- nadal niemiałem pewności, więc próbowałem lewitacji. Udało ssię, zakumałem że jestem śnie. Moje pierwsze myśli, to, źeby opanwoać się, zrelskdować, nie bać się. I po części się udało, niczego się nie bałem. przywołałm do siebie Clark CEnt, PRZYSZEDŁ Z PRĘDKOŚCIAŚA ŚWIATŁA I nakazałem mu oddaćc wszystkie jego moce. Odpowiedział mi:
- sory, ale nie mogę ci pzzekzać mocy - po czym zwiał (z predkośćią światła)
Wołam drugi raz:
Clark Cent wzywam cie do mnie w roli supermena!
I wpadło do pomieszczenia trzech gości, z jakieś 2.50 metra, mega umieśmnieni i x xirlonymi mskami
Zblliżyli sie do mmnie, ale zachowywałem spokój, dwóch się do mniie tak zbliży, że położylem sie na łóżu,
ten trzeci zaczynał mnie podgryzać po ramieniu a tych dwóch mówi do mnie:
- Masz więcej nie wzywać Clarka Centa
to co mnike zaskoczyło, to mój stoicki spokój. Powiedziałem, ok, już go więcej nie wzywam - i odeszli.
Potem jaja chciałem sobie infamtylmne porobić, przeszłem obok stołu gdzie siedziały babcie, żarły jakiś obiad i tak se pomyślałem, że skupne jednej z talerza i zobaczymny jak sie inne zachowają. W REALI BYM TEGO NIE ZROBIŁ WIĘC W ŚNIE PRZETESTUJE ;D
No ale u ażdej na tależuu było jakieś #!$%@? mięso, wyszedłem z tamtądi się obudziłem,(tak naturalnie)
Posdziwiam siiebie za:
-zero emoci
-opanoawnie
.
Popracować muszę nad roxądkiem,
#sen #ld #swiadomesny #swiad
Komentarz usunięty przez autora Wpisu