@Shyvana: jak grałem przez parę dni z ciekawości, jak był hype, to co doprawdy pokestop był ze 100m od mojego domu, ale jak odpalałem GPSa w pokoju, to jak złapał fixa widział mnie przez chwilę akurat pod tym pokestopem :P. Słaby to był GPS, no i bez lokalizacji po sieci, ale zawsze #wygryw
@Odczuwam_Dysonans: ja mialam kiedys problem z gpsem, nnie wiem czemu, po 3 dniach samo przeszlo. Jak bylam w domu to postac biegala dokola, teleportowala sie itd xD 2 jajka 10km same sie wykluly przez to xX
@Shyvana: na początku to w ogóle takie rzeczy się działy że dramat :P potem nie wiem, ale jeden ziomeczek już 30któryś level ma i sobie pyka dalej. Mój telefon niestety przy tym umierał, jak zabiłem 2 baterie w ciągu tygodnia, to podziękowałem :D
@Odczuwam_Dysonans: ja gram od początku ale z kilkoma przerwami na kilka miesięcy. Wiec dopiero co wpadl mi 30 :p Zniechecila mnie aktualizacja ze zmiana mechanika gymow ale wrocilam jednak :p
@Shyvana: ja wiem tyle co mi się obije o oczy na mirko, przypadkiem ;) Ale to spoko zajawka, ja się uwielbiam włóczyć, więc tylko tydzień-dwa, ale mi się podobało. Taka głupota, ale poruszyła całe pokolenie ( ͡°͜ʖ͡°) Ja wpadałem do kumpli na osiedle (stamtąd do mnie jest 3-4km, nocami często sobie wracałem z buta z piwka z piwkiem i muzyką, jak graliśmy też, ostatnio coś
@Shyvana: ale to wieś ;) na skraju miasta, ale jednak. Na osiedlu więcej, ale też bez szału... Aczkolwiek kumpel mówił że teraz jest więcej niż kiedyś, więc na wiosce też może być, nie mówię, bo nie wiem.
Nawet nie wiecie jak doceniam, ze mam pokestopa w mieszkaniu xD
0 problemow z pokeballami, malinkami czy revivami xD
nie mogę się doczekać października ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zniechecila mnie aktualizacja ze zmiana mechanika gymow ale wrocilam jednak :p
Ale to spoko zajawka, ja się uwielbiam włóczyć, więc tylko tydzień-dwa, ale mi się podobało. Taka głupota, ale poruszyła całe pokolenie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja wpadałem do kumpli na osiedle (stamtąd do mnie jest 3-4km, nocami często sobie wracałem z buta z piwka z piwkiem i muzyką, jak graliśmy też, ostatnio coś