Aktywne Wpisy
Sudice 0
Nie wiem co zrobić, uciekłam teraz z domu chłop mi wyrzygał że jestem najgorsza że ze mną nie ma tematów do rozmów, że inna byłaby lepsza, szwedam się do ulicach i nie chce tam wracać
#zwiazki
#zwiazki
Ana77 +1
To koniec. Leże w łóżku i zastanawiam się na poważnie czy nie zacząć udawać, że mam faceta tylko pracuje za granicą.
Byłam tyle razy obrażana albo podejrzewana z racji mojej samotnosci, że mam dość.
Myślałam, że coś ogarnę, ale okazalo się, że choruje na Chad. Jak dodam to do innym problemów to mam takie kombo dla potencjalnego partnera, że nie ma sensu sie poniżać. Wstyd mi zresztą przyznać sie do choroby, a
Byłam tyle razy obrażana albo podejrzewana z racji mojej samotnosci, że mam dość.
Myślałam, że coś ogarnę, ale okazalo się, że choruje na Chad. Jak dodam to do innym problemów to mam takie kombo dla potencjalnego partnera, że nie ma sensu sie poniżać. Wstyd mi zresztą przyznać sie do choroby, a
#katolicyzm #bekazkatoli #heheszki #neuropa #4konserwy
Równie dobrze można napisać:
I też jest to prawda z perspektywy osoby wierzącej.
Nie widzę tu żadnego bronienia księży pedofilii.
I tu jest chyba problem, z którym powinno się walczyć. Bierność przy gwałtach, to przyzwolenie na gwałt.
Wyciągnąłeś ten wniosek z tych słów? "jak nie dziwnym trafem na ziemi"
Jak dla mnie tu jak najbardziej widać, że jest za karaniem pedofili...
@Trixie: czytaj fragment
Do skutku aż załapiesz że zostaną rozliczeni bo zrobili coś złego.
Nienawidzę tak samo pedofilów księży jak pedofilów homoseksualistów. A Ty walczysz tylko z opiniami o jednych z nich?
@Atreyu: nie załapię, bo nie jestem wierzący i nie wierzę w życie po śmierci. Dlaczego do ciebie to nie dociera?
Jeszcze zasugeruj mi homoharem, czy co tam jest teraz modne.
@gzres ... po śmierci? xD
@Trixie: to nie była sugestia, tylko pytanie. Szczere.
Bo jeżeli walczyłbyś z opiniami na temat księży pedofilii, a nie widział problemu w wyciszaniu pedofilii wśród nauczycieli, albo homoseksualistów to byłbyś zwykłym
nie byle #!$%@? od zesrałem się i śmierdzi, tylko to ma nawet swoją #!$%@?ą logikę XD
@Trixie: poza homoseksualizmem i rudymi włosami