Wpis z mikrobloga

A ja się ogólnie bardzo cieszę, że to zniknęło i w zasadzie nie powinno się już pokazać. To samo tyczy się Rafona, Rafatusa, jeszcze został Bystrzak ale też to popłynie w siną dal. Nie jestem gimbaza czy atencjuszem. Mam 28 lat. Odpaliłem raz Uwaga na TVN a tam jakieś #!$%@? z internetu. Zdziwiło mnie to. Włączyłem, pogrzebałem. Ludzie, co tu oglądać? Jeszcze rok temu Goha wyglądała w miarę, teraz to wrak człowieka. Jak można doprowadzić się do stanu, że popuszczasz piwne wypłuczyny... Podziękuj synowi. Jacek, facet po przejściach, któy powinien mieć napisy na dole. Ta się znęca psychicznie, fizycznie. Ten nie zostaje dłużny. Danielek też pięściami machał. Mimo pieniędzy jakie generowali czy też generują to dobrze grzebiąc w necie możecie ich sobie kupić. Zwierzyńska z długami, Danielek też, BMW to już w ogóle rok #!$%@? na swoje zobowiązania. Ale co tam, lepiej wlewać w siebie kociołki, browarki i wódeczkę. R.I.P
#danielmagical
  • 6
@KwadratPolski: z chęcią. Taka jest prawda, to generuje same patologię. Jeżeli uważasz, że kontent takowy jest dla widzów świetny i fantastyczny to bawcie się dobrze. Nie chciałbym aby wzorem dla moich dzieci była kobieta siedząca cały dzień we włąsnych ekskrementach i używająca jakże przyjaznych słów wobec swoich najbliższych typu Ty #!$%@?, Garbaty, zniszczę Cię. Super kontent broooo
@BoczekPL: Wypowiedź z dupy. Serio Stary wolisz siedzieć i patrzeć jak ktoś pod siebie sra? Jak ktoś traci przytomność od upojenia alkoholowego? Jak latają meble? Świetna rozrywka, naprawdę, puść dzieciom przy Wigilii. To nie jest rozrywka, to tragedia. Tragedia tych ludzi. Nie powiedziałem, że mi się nie podoba to ma nie lecieć. Nie umiesz czytać ze zrozumieniem? Nie chcę tylko, żeby oglądały to dzieci. I dobrze, że to zdycha. To tylko
@zarosnietyryj2: Twoja wypowiedź jest z dupy.Wole takie coś oglądać bo jest ciekawsze niz seriale czy filmy które są w tv.Dzieci ogladają bo mają przyzwolenie rodziców lub nie wiedzą co ich pociechy oglądają.W niektórych filmach są morderstwa i erotyczne sceny więc wydaje mi się,ze takie coś nie powinno być puszczane w tv bo to nie jest rozrywka tylko tragedia.To tylko moje zdanie.