Wpis z mikrobloga

@Klepajro: pewno że był, ale zawsze będzie marginesem i nigdy nie będzie stanowił więcej niż 2-3% populacji. Przecież powiedziałem, że on jest naturalny ;) Tak jak kanibalizm czy kazirodztwo.
  • Odpowiedz
  • 7
@sorek

Przecież powiedziałem, że on jest naturalny ;) Tak jak kanibalizm czy kazirodztwo.

Tak czasami mi się na winie jakiś twój komentarz na wypoku i za każdym razem jestem skonfundowany. Bo nie wiem która emocja we mnie bardziej wrze kiedy je widzę, obrzydzenie do twoich poglądów czy może jestem bardziej pod wrażeniem głupoty wylewajacej się z tych postów.

Jak dobrze że cie nie ma w kraju xD
  • Odpowiedz
@Ofacet: czy napisałem coś nieprawdziwego? Homoseksualizm występuje w naturze i występował u ludzi przez wieki. Każde pokolenie miało inny sposób na radzenie sobie nim społecznie i kulturowo, albo poprzez "opiekę" rodzin których mąż zginął na wojnie, albo inne sposoby.

Nie rozumiem Twojego oburzenia.
  • Odpowiedz
  • 0
@sorek dlubanie w nosie jest naturalne. Jak jedzenie gówna czy mordowanie dzieci

Masturbacja jest naturalna. Jak gwałty czy tortury.
  • Odpowiedz
@Ofacet: otóż to, jedno i drugie to pewne zboczenia o różnych stopniach obrzydzenia przez kulture (czym teraz się oburzasz), jednak każde z nich ma odpowiednie funkcje i powodwy występowania. Nie ma w tym kompletnie nic dziwnego, z biologicznego punktu widzenia tego typu zachowania mają podobne powody występowania - mają czemuś złużyć.
  • Odpowiedz
  • 4
@sorek uwielbiam to naturalistyczne spojrzenie na człowieka które kończy się w momencie w którym nauka pokazuje że #!$%@? się głupoty xD
  • Odpowiedz
  • 3
@sorek na co? Nauka jednoznacznie stwierdza że homoseksualizm jest orientacja seksualna która jest nieszkodliwe dla społeczeństwa.
  • Odpowiedz