Wpis z mikrobloga

@lukex92: Drewniana mechanika, plastikowy wygląd (chociaż pochwalić muszę grafikę w cut-scenkach), dziwne zachowanie bramkarzy, strasznie nienaturalnie się kładą po obronie moim zdaniem. Po prostu, to nie ten PES przy którym spędzałem tyle godzin lata temu. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@lukex92: Nigdy bym tak o FIFIE nie powiedział, mimo, że nie jest doskonała. Dla mnie tak wygląda właśnie PES, szczególnie to demo które teraz ograłem - laga do przodu, prostopadła za obrońców i mocny strzał - 100% wpada.
@GdzieJestBanan: nostalgia kolego. pes jeżeli chodzi o mechanikę są bardzo ok ostatnie, a fifa jedynie broni się fajnym trybem online, bo myclub to gówno. BTW jakby zrobili w pes normalny tryb kariery offline (#!$%@? jak w 2018 roku może być tak, że Zlatan kończy kariere i nagle ma 16lat i wygląda tak samo...) to bym brał w ciemno, a tak to pierdziele. 18 kupiłem, a online grałem mało (bo lubie grać
laga do przodu, prostopadła za obrońców i mocny strzał - 100% wpada.

@GdzieJestBanan: Dlatego dość często w PESie zdarzają mi się wyniki 0:0, 1:0 czy 1:1, a w Fifie regularnie jest jak oglądam streamy 5:5 ;)
Rok temu spróbowałem PESa i po wielu latach z Fifą przy nim zostałem. Mecze wyglądają dużo bardziej realistycznie, że aż lubię czasami powtórki obejrzeć. Istnieje takie coś jak gra w obronie, a bramkarze o których